loader
Ideal keramika
Branko Bjelić

Nakon 50 godina Dom kulture u Novoj Varoši dobiće novi izgled !!!

Radovi na rekonstrukciji Doma kulture u Novoj Varoši uveliko su u toku, a ukupna vrednost ovog veoma značajnog projekta je 19 miliona dinara, od toga Ministarstvo kulture i informisanja finansira 10 miliona,  a opština Nova Varoš je  iz svog budzeta opredelila sredstva od  9 miliona dinara.

"Ovo su prvi investicioni radovi na ovoj zgradi, jos od njenog nastanka, od pre 50 godina. 
Projekat obuhvata uredjenje terasa, pristupnih pločnika, fasadnu stolariju . Radiće se i manje intervencije na krovu jer smo imali velikih problema sa samom geometrijom krova. Biće urađena dogradnja snegobrana i ventilacije, jer je veliki probljem predstavljala kondenzacija koja se stvarala na krovu. Preostaje nam i parterno uređenje , moramo zameniti samu scenu i mobilijar u sali. A za sledeću godinu u planu je uređenje toaleta iza scene , toaleti za goste su već rekonstruisani. Radovi teku zadovoljavajućim intenzitetom i nadamo se da će za dva meseca biti zavrešeni", rekao je Branko Bjelić, zamenik predsednika opštine .
 
 
Izvođač radova je firma "Dekor Invest" iz Priboja, a kako je istakao zamenik predsednika opštine, Branko Bjelić, ovaj projekat će biti i potpuno energetski efikasan, a ujedno i reprezentativni objekat u oblasti kulture u Novoj Varoši.
 
 
 
 
 
Zlatarpress.rs/ Suzana Popović
 
 

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

Dijagnostički centar Dr Lune
Pankomerc