loader
Ideal keramika
Šumarijada Zlatar

Danas održana Šumarijada na Vodenoj Poljani

Prva Mini Šumarijada održana je danas na Vodenoj Poljani kod Nove Varoši.Na ovoj Šumarijadi učešće su uzeli radnici šumskih uprava Prijepolje, Priboj i Nova Varoš.

"Povod našeg okuplanja je sportsko-rekreativnog karaktera. Zastupljene su sve sportske discipline kako u kolektivnim tako i u pojedinačnim sportovima, koje su inače zastupljene i na Šumarijadi koja se održava u Vrnjačkoj Banji" rekao je Vesko Zindović, predsednik sindikalne podružnice Šumskog gazdinstva Prijepolje.

 

"Drago nam je da posle cele situacije sa epidemijom virusa konačno možemo da se družimo.Naša uprava je veoma mala tako da neki od nas učestvuju u više sportova" istakao je Miloš Obućina, predsednik sindikata ŠU Nova Varoš. 


Na Mini Šumarijadi učestvovalo je oko 100 takmičara koji su svoje veštine nadmetali u fudvalu, odbojci, vučenju konopca, pikadu, streljaštvu, bacanju kamena i skoku u dalj.


"Radim u ŠU Prijepolje i danas se takmičim u streljaštvu, a posle dužeg vremena konačno smo počeli sa okupljanjem i druženjem" rekao je Bojan Šalipur, inženjer iz Prijepolja.

 

"Danas učestvujem u nekoliko disciplina, nadam se da ćemo svi biti uspešni. Cilj ove manifestacije jeste svakako jedno lepo druženje sa kolegama iz okruženja" kazala je Rosa Kolašinac, referent zaštite prirode ŠG Prijepolje.
"Do skoro su bili seminari u stručnom delu, sada smo prešli na druženje i odmor" - naglasio je Slobodan Duškić iz ŠU Nova Varoš.

" Na prvom mestu je druženje, ali i kvalifikacije za Šumarijadu u Vrnjačkoj Banji. Ja sam osvojila prvo mesto u pikadu i direktno se plasirala na Šumarijadu " istakala je Zorica popović ispred ŠU Nova Varoš.

Ovo je bila prva manifestacija ovog tipa održana na Zlataru, a radnici JP "Srbija Šume" nadaju se da će postati tradicija. Sabor šumara "Šumarijada 2021 " u organizaciji Srbija šuma tradicionalno se održava u Vrnjačkoj Banji. Prošle godine ova manifestacija je izostala zbog pandemije Korona virusa.

 

Izvor i foto: http://www.zlatarpress.rs/Vida Pušičić

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 063 84 85 481

    Prodajem placeve na Zlataru na samo 10 minuta od centra grada. Lokacija odlicna, blizu ski staze. Obezbeđeni prilaz, struja, voda i telefon. Tel: 063 84 85 481

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

Dijagnostički centar Dr Lune
Pankomerc