loader
Ideal keramika

Održan završni koncert učenika Muzičke škole

Tradicionalni završni koncert učenika Osnovne muzičke škole Prijepolje Izdvojeno odeljenje u Novoj Varoši, održan je u sredu veče u prostorijama ove škole koje se nalaze u sklopu decijeg vrtića "Paša i Nataša". U  svečanom programu nastupili su mladi talenti koji su u ovoj školskoj godini ostvarili zapažene rezultate.
 
"Ja sam impresionirana njihovim nastupom i večerašnjim poredstavljanjem. Predstavili su se skoro svi učenici na solo instrumentu kao i deca pripremnog razreda Muzičke škole. U odeljenju imamo 26 učenika od prvog do šestog razreda i 15 učenika pripremnog razreda.U ovoj školskoj godini imamo jedan izuzetan uspeh učenika trećeg razreda ove  škole. Vaso Šaponjić  je na međunarodnom takmičenju u Sarajevu osvojio drugu nagradu" rekla je direktorka Osnovne muzičke škole Prijepolje, Dragana Šaponjić.
 
 
 
Kako napominju iz škole i više su nego zadovoljni što konačno mogu roditeljima i rodbini da predstave rezultate rada njihove dece.Publika je imala priliku da čuje  klasične numere u solo i duetskim izvođenjima, ali i da uživa u horskom pevanju.
 
"Večeras sam se predstavila sa španskim valcerom, zadovoljna sam svojim nastupom, a  ljubav prema muzici prepoznala sam još od malena" istakla je Nataša Vasiljević.
"Mađarsku igru mogli ste čuti večeras od mene. Kada sam krenuo u Muzičku školu odmah sam izabrao harmoniku jer sam znao da ću sa njom naučiti više kompozicija" rekao je Vaso Šaponjić, dodajući da je dosta lakše svirati u duetu nego solo baš zbog greški koje se dešavaju svima.
 
 
Sala muzicke skole bila je prepuna ove veceri, pa su neki od roditelja koncert slušali u holu.
Kako ističe direktorka Dragana Tomašević veliku zahvalnost duguje našoj sugrađanki Marijani Đokić koja im je pomogla u izradi projekta sa kojim su aplicirali u Ministarstvu i u okviru koga će dobiti šest istrumenata za celu školu dok će nešto biti opredeljeno i za izdvojeno odeljenje u našoj opštini.
 
 
Izvor i foto: http://www.zlatarpress.rs/ Vida Pušičić
 

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 063 84 85 481

    Prodajem placeve na Zlataru na samo 10 minuta od centra grada. Lokacija odlicna, blizu ski staze. Obezbeđeni prilaz, struja, voda i telefon. Tel: 063 84 85 481

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

Dijagnostički centar Dr Lune
Pankomerc