loader
Beotel net
ck

AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI 24.JUNA !!!

Život je nepredvidljiv, pun izazova, to je stalna borba za opstanak, za novu šansu. Šansa za nova i lepša jutra, mnogo puta zavisi od ljudske humanosti, od Vaše odluke da dobrovoljno date krv i pomognete svim onim ljudima čiji život zavisi od ove dragocene tečnosti.
Ne odlažite priliku koja Vam se ukazala da u našem gradu date krv, jer Vaše malo vremena, nekome znači čitav život. Zato moramo misliti jedni o drugima, o našem zdravlju, o mnogo bolesnih ljudi kojima treba krv, jer nema drugog načina da se ova dragocena tečnost obezbedi, osim na akcijama dobrovoljnog davanja krvi. Sigurna, proverena krv treba da čeka pacijenta – pacijent nema vremena da čeka krv!
Pozivamo sve ljude dobre volje, dobrovoljne davaoce krvi, mlade, koji žele da prvi put daju krv a koji se osećaju zdravo, imaju od 18 do 65 godina starosti, nisu davali krv u zadnja 3 meseca (žene zadnja 4 meseca), da se odazovu na akciju dobrovoljnog davanja krvi, koja će se održati 24.06.2021.g. (četvrtak) u Domu kulture u vremenu od 9 – 15 časova.
„ ULEPŠAJ DAN SEBI I DRUGIMA“
Očekujemo Vaš dolazak na akciju dobrovoljnog davanja krvi !

 

 

Izvor:Zlatarpress.rs/Suzana Popović

 

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 063 84 85 481

    Prodajem placeve na Zlataru na samo 10 minuta od centra grada. Lokacija odlicna, blizu ski staze. Obezbeđeni prilaz, struja, voda i telefon. Tel: 063 84 85 481

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

Pankomerc
Dijagnostički centar Dr Lune