loader
Beotel net

Nerešeni imovinski odnosi osporavaju završetak izgradnje puta ka Zlataru

Rekonstrukcija putnog pravca od raskrsnice na Branoševcu do centra Zlatara, još uvek nije završena iako je već nekoliko puta rok za završetak pomeran. Prolongiranje u realizaciji ovog projekta u vrednosti od milion evra osim situacije sa pandemijom korona virusa, uticalo je i  ispravljanje prvobitnog  projekta. 

"Završili smo objekte, imala su tri. Završili smo gabionske zidove i ostaju nam završni radovi, ivičnjaci, kišna kanalizacija, tamponi i asfalt. Put je po saobraćaju visoko frekventan, mi brže ne možemo, ali i postoje nerešena imovinska pitanja koja nas dosta osporavaju" - rekao je Admir Purković, Inženjer gradilišta.

Sredstva za ovu namenu obezbeđena su iz budžeta države preko JP "Putevi Srbija", a radove na ovoj saobraćajnici izvode "Putevi Užice". Radnici ovog preduzeća kažu da su radovi zahtevni zbog guzvi.

Završetak i dinamika ovog puta koji vodi ka Sjenici i samom srcu Zlatara ne može se precizirati, jer ne zavisi samo od izvođača radova. Gužve na semaforima sve su veće zbog turista, a i  teže zbog promenljivih vremenskih prilika - mišljenja su vozači.

 

Izvor i foto: http://www.zlatarpress.rs/ Vida Pušičić

 

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 063 84 85 481

    Prodajem placeve na Zlataru na samo 10 minuta od centra grada. Lokacija odlicna, blizu ski staze. Obezbeđeni prilaz, struja, voda i telefon. Tel: 063 84 85 481

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

Pankomerc
Dijagnostički centar Dr Lune