loader
Beotel net

Konkurs za mlade poljoprivrednike

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede raspisalo je Konkurs za podnošenje prijava za ostvarivanje podsticaja za podršku programima koji se odnose na diversifikaciju dohotka i unapređenje kvaliteta života u ruralnim područjima kroz podršku mladim poljoprivrednicima u 2018. godini.

Pravo na podsticaj ima punoletni mladi poljoprivrednici, muškarci i žene, nosioci komercijalnog poljoprivrednog gazdinstva u aktivnom statusu, koji na dan podnošenja prijave na konkurs imaju navršenih 18, a u kalendarskoj godini u kojoj podnose prijavu najviše 40 godina života.

Konkurs traje do 15. avgusta 2018. godine, a za sve informacije o sadržaju Konkursa i načinu konkurisanja možete dobiti u kancelariji za privredu, lokalni i ekonomski razvoj oppštinske uprave Nova Varoš ili na telefon 62-140 lokal 127.

Zlatarpress.rs

Foto: Agromedia

 

Etno selo Ilić

Dijagnostički centar Dr Lune

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so' - /opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so: undefined symbol: igbinary_serialize

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: