loader
Beotel net

Sutra počinju 57.MOSI Nova Varoš 2022

Opština Nova Varoš, Sportski savez Nova Varoš i Organizacioni odbor 57. MOSI ?Nova Varoš 2022? pozivaju sve građane i ljubitelje sporta da u sredu 20. jula svojim prisustvom uveličaju svečano otvranje 57. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara MOSI. Program svečanog otvaranja počinje u 16 časova na Gradskom stadionu na Branoševcu kada je i defile svih učesnika.

U 18 časova, odmah nakon svečanog otvaranja odigraće se fudbalska utakmica između Nove Varoši i Prijepolja. Na poluvremenu, u 18.45 časova, na programu su dve atletske trke, na 800 metara za žene i 1.500 metara za muškarce.

Na 57. MOSI u Novoj Varoši, od 20. do 24. jula, učestvovaće oko 2.000 sportista i sportskih radnika iz 31 grada i opštine sa tromeđe Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Oni će se nadmetati u 15 sportskih disciplina, u muškoj i ženskoj konkurenciji, a takmičenja su na sportskim borilištima u Novoj Varoši i na Zlataru.

Predstojeće 57. MOSI su još jedna prilika da se Nova Varoš i Novovarošani predstave u najboljem svetlu. Mada je gostoprimstvo deo naše tradicije, kao jedni od osnivača MOSI imamo i posebnu obavezu da domaćinski ugostimo sve učesnike ove manifestacije. Sportistima smo obezbedili dobre uslove u svakom pogledu, sa ciljem da promovišemo sportski način života i omasovimo bavljenje sportom. Verujemo da će taj trud i rad biti prepoznati i da će svi naši gosti uživati u lepotama Zlatara i toplini srdačnih domaćina.

Etno selo Ilić

Dijagnostički centar Dr Lune