loader
Beotel net
MOSI

57. MOSI od 20. do 24. jula u Novoj Varoši !!!

Grad  Nova Varoš pripreme za 57. MOSI polako privodi kraju. Svečani defile zakazan je za 20. jul u 16h, a sam čin otvaranja zakazan je za 17h. MOSI će se u Novoj Varoši održati po 4. put. Ljubivoje Vranić ističe da je održavanje MOSI veoma važno za Novu Varoš.

„Pored promocije sporta i kulture biće promocija turizma  koji je jedan od osnovnih perspektiva razvoja opštine Nova Varoš. Smatram da će mnogi od tih ljudi koji dođu sa strane posetiti planinu Zlatar, meandre Uvca i jezera u okolini. Biće lepo što će se ribolov odvijati na Zlatarskom jezeru na ostrvu. Tako da će ribolovci uživati u lepotama Zlatarskog jezera. Pored toga što će pecati ribu i takmičiće se. Bitno je reći da će se deo sportova odigrati kod hotela „Panorama“. Karate će biti u Balon hali. Fudbal će se igrati kod hotela „Panorama“, na stadionima Branoševac i Zebinovac, na terenima u Naselju i terenima kod Osnovne škole. Smatram da ćemo za svih 15 sportova koji su predviđeni ispuniti sve što treba. Evo da vas obavestim da smo juče zvanično napravili pravu streljanu koja odgovara svim propisima u zgradi obućare sa pet linija za strelce. Smatram da je to jedan od velikih uspeha i smatram da će  streljački klub iz Nove Varoši ubrzo početi da radi i funkcioniše kako treba“.

Tokom trajanja 57. MOSI  posetioci i učesnici će uživati u bogatom kulturno-umetničkom programu. Očekuje se da će 57. MOSI okupiti 2500 učesnika koji će se takmičiti u 15 različitih sportskih disciplina, dok će se u PARA MOSI takmičiti u 5 sportskih disciplina.

 

 

Zlatarpress.rs

 

 

Etno selo Ilić

Dijagnostički centar Dr Lune

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so' - /opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so: undefined symbol: igbinary_serialize

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: