loader
Beotel net

Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava

Obaveštavaju se nosioci poljoprivrednih gazdinstava sa teritorije Opštine Nova Varoš, da Opština raspisuje Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava za 2021. godinu i Konkurs za dodelu podsticajnih srestava za ekonomske aktivnosti u cilju podizanja konkurentnosti u smislu dodavanja vrednosti kroz preradu, kao i uvođenje i sertifikaciju sistema bezbednosti i kvaliteta hrane, organskih proizvoda i proizvoda sa oznakom geografskog porekla na gazdinstvima za 2021.godinu.

 

Javni poziv za podnošenje dokumentacije otvoren je od 15.10.2021. godine do 22.10.2021.godine. Subvencija će se sprovoditi po redosledu prijema zahteva. Zahtevi za subvencije se preuzimaju i popunjavaju prilikom predaje dokumentacije na šalteru Uslužnog centra od 08-15 časova. Prilikom predaje, svakom zahtevu će se dodeliti redni broj.

 

Za sve bliže informacije o konkursu, kao i za predaju zahteva za subvencije poljoprivrednici se mogu informisati u Odeljenju za privredu i lokalni ekonomski razvoj, od 08-15 časova, kancelarija br. 307 ili na telefon 62-140.

 

 

Iyvor i foto: Zlatarpress.rs

Etno selo Ilić

Dijagnostički centar Dr Lune

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so' - /opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so: undefined symbol: igbinary_serialize

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: