loader
Beotel net
opstina

Raspisan javni konkurs za sufinansiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stambenim zgradama na teritoriji opš

Obaveštavamo Vas da je Opština Nova Varoš dobila podršku Ministarstva rudarstva i energetike za sprovođenje programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova u 2021.godini.

Opredeljeno je 2 miliona dinara za sufinansiranje mere zamene spoljnih prozora i vrata i drugih transparentnih elemenata termičkog omotača sa odgovarajućim termičkim svojstvima prema negrejanim prostorijama na stambenim zgradama, porodičnim kućama i stanovima na teritoriji opštine Nova Varoš.

Javni konkurs za građane je objavljen 19.08.2021. na sajtu opštine www.novavaros.rs, oglasnim tablama Opštinske uprave Nova Varoš i dnevnom listu ?Kurir?. Konkurs traje do 08.09.2021.godine.
Konkursna dokumentacija za Javni poziv može se preuzeti sa internet stranice Opštine Nova Varoš , www.novavaros.rs, odeljak ENERGETSKA EFIKASNOST, ili u Uslužnom centru Opštinske uprave Nova Varoš. Domaćinstva koja ostvare pravo na sufinansiranje mogu nabaviti dobra i usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog javnog poziva. Maksimalno učešće Opštine i Republike Srbije je 100.000 dinara sa PDV-om po prijavi, odnosno do 50% ukupne vrednosti radova i opreme po prijavi (sa PDV-om).

Za sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi sa Javnim pozivom, građani se mogu obratiti na kontakt telefon 033/62-140 i putem e-mail: opstina@novavaros.rs.

Cilj sprovođenja mere energetske sanacije je unapređenje energetske efikasnosti i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji opštine Nova Varoš.

Pozivamo Vas da medijski promovišete ovaj projekat.

 

Opštinska uprava Nova Varoš

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

Pankomerc
Dijagnostički centar Dr Lune