loader
DE Heus
dodela

Sportski savez Nova Varoš dodelio priznanja za najuspešnije!!!

Sportski savez Nova Varoš zvanično je osnovan 17.09.209. godine i u okviru njega funkcioniše 20 sportskih organizacija. Sportski savez Nova Varoš preko svojih programa podstče i stvara uslove za unapređenje rekreacije, odnosno bavčjenje građana sportom, posebno dece i omladine.

„Ja sam veoma srećan i zadovoljan jer imamo jako dobre mlade sportiste, a ponosan sam na ove stare sportiste koji su konačno dobili priznanja za ono što su ostavili ovom gradu, a to je da su ostavljali srce na terenu i da su stigli do ovih visina na kojima jesu . Ove godine priznanja su dodeljena svim nominovanim za životno delo“, rekao je predsednik Sportskog saveza Nova Varoš, Ljubivoje Vranić.

Posle dve godine podeljena su priznanja najuspešnijim sportistima i sportskim radnicima sa teritorije opštine Nova Varoš.

„Posle mnogo godina konačno sam dobila nagradu i iz svog grada.Dosta sam dobijala nagrada i na nacionalnom nivou i iz drugih opština ali ova nagrada za mene ima posebnu težinu, jer sam je dobila od svojih ljudii svog grada. Osnovali smo klub pre dve godinei mogu da se pohvalim da imamo preko 80 devojčica u klubu uzrasta od prvog razreda osnovne do prvog razreda srednje škole, i ne sumnjam da će iz tolikog broja dece iznedriti neka nova Nataša, koja će sigurno postati ili reprezentativka i predstavljati naš grad ko što sam i ja to radila“, rekla je Nataša Bučevac, najuspešnija sportistkinja godine.

„Velika mi je čast biti večeras među svim ovim ljudima, svim ovim legendama novovaroškog sporta i svim budućim nadama novovaroškog sporta“, rekao je Milan Minja Gordić, najbolji sportista godine.

„Nova Varoš možda jeste mali grad ali ima mnogo talentovane dece i drago mi je na neki način što sam baš ja izabran za ovako veliku nagradu, pokušaću to i da opravdam u narednoj godini“, istakao je Dejan Jovanović, najuspešniji mladi sportista.

„Puno mi znači drago mi je baš što su mene izabrali, trudila sam se puno da bih ovo postigla“, rekla je Maja Šaponjić, najbolja sportistkinja godine.

Pored najuspešnijih sportista godine, priznanja su podeljena i najuspešnijem profesoru fizičkog vaspitanja , sportskim trenerima, najistaknutijem sportskom radniku godine ali i fudbalskom klubu „Zlatar“ kao najuspešnijoj sportskoj organizaciji  godine i za 100 godina postojanja i rada. Sportski savez dodelio je i posthumno plakete za izuzetnu dugogodišnju aktivnost i životno delo.

 

 

Zlatarpress.rs

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 063 84 85 481

    Prodajem placeve na Zlataru na samo 10 minuta od centra grada. Lokacija odlicna, blizu ski staze. Obezbeđeni prilaz, struja, voda i telefon. Tel: 063 84 85 481

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

Dijagnostički centar Dr Lune
ES Komerc
Zlatarski biseri
Pankomerc