loader
DE Heus
stadion

45 dana do kraja radova na stadionu za visinske pripreme na Zlataru!!!

Novi rok za izgradnju stadiona za visinske pripreme na Zlataru počeo je 1.juna, ovo je ujedno i poslednja faza radova pred samo puštanje stadiona u funkciju.

“Drugom fazom projekta za izgradnju stadiona za visinske pripreme na Zlataru predviđeno je obuhvatanje hidrantske mreže, izgradnja zaštitne ograde oko stadiona, rasveta, postavljanje golova. Vrednost radova je oko 12 miliona sa PDV-om , ukupan iznos finansira opština Nova Varoš iz svog budzeta. Rok završetka radova je 45 dana od dana uvođenja izvođača radova u posao, što će biti za oko mesec i po dana, kada ćemo imati potpuno sređen stadion koji će praviti veliko interesovanje kako sportista iz okruženja tako i iz najvećih gradova Srbije, kao i van naše zemlje. Time želimo da pokažemo da smo spremni sa ovim prelepim projektom, koji košta oko 50 miliona dinara, za dolazak novih sportista koji žele da steknu kondicione pripreme i sa našeg Zlatara,sa ovog terena koji se nalazi na  1200 metara nadmorske visine da idu i pobeđuju sve protivnike”, rekao je Radosav Vasiljević, predsednik opštine Nova Varoš.

Čast da stadion puste u funkciju na ceremoniji zvaničnog otvaranja pripašće i nekim od najvećih sportskih imena koja su svoje prve sportske korake napravila baš na Zlataru.

 

 

Zlatarpress.rs

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 063 84 85 481

    Prodajem placeve na Zlataru na samo 10 minuta od centra grada. Lokacija odlicna, blizu ski staze. Obezbeđeni prilaz, struja, voda i telefon. Tel: 063 84 85 481

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

Zlatarski biseri
ES Komerc
Pankomerc
Dijagnostički centar Dr Lune