loader
Ideal keramika
turnir

OK "Zlatar" pobednik turnira "Budući šampioni" !

U organizaciji Sportskog saveza Nova Varoš, Odbojkaškog kluba Zlatar i Kancelarije za mlade Nova Varoš a pod pokroviteljstvom Opštine Nova Varoš, u nedelju 16. Maja održan je prvi turnir pod nazivom „Budući šampioni“ Nova Varoš 2021.

„Velika je čast za naš klub i naš grad da ugostimo ovoliki broj ekipa ovde. Ovo je prvi turnir i mi ćemo težiti ka tome da postane tradicija i da se održava svake godine. Akcenat je naravno na druženju , a neka najbolji pobedi i odnese ove vredne nagrade koje su obezbedili  Sportski savez iz nove Varoši, Kancelarija za mlade i sponzor Atelje krug  koji je obezbedio nagradu za najbolju igračicu turnira“, rekao je Slobodan Jojević, trener  OK „Zlatar“.

„Ove godine smo uspeli da okupimo osam ekipa , bilo je dosta zainteresovanih jer u proteklih godinu dana nismo imali baš mnogo aktivnosti pa zbog toga nisu sva deca mogla da uđu u taj sistem takmičenja. Potrudili smo se da ovaj turnir bude dobro organizovan i da bude na visokom nivou“, rekla je Monika Mandić, trener  OK „Zlatar“.

„Kancelarija za mlade obezbedila je majice za prvo, drugo i treće mesto , takođe je prepoznala trud i pomogla u otvaranju odbojke na pesku“, ističe Vanja Kutlešić, odbojkašica OK „Zlatar“.

 

Pravo učešća imale su devojčice rođene 2006 godine, a učešće je uzelo 8 ekipa iz Nove Varoši, Prijepolja, Priboja, Novog Pazara, Zlatibora i Užica. Cilj turnira bio je promocija odbojke ali pre svega druženje i sticanje novog iskustva.

„Ranijih godina mi smo u Priboju organizovali upravo ovakve turnire za Ilindan i to je bila tradicija godinama. Međutim već neko vreme taj turnir se ne održava, tako da nam je ovo baš dobro došlo da se deca uigravaju i mnogo je lepo organizovano i srećni smo što smo došli ovde“, kaže Slavica Raković, trener  OK „Priboj“.

„Napokon da igramo da deca pokažu ono što znaju , da pruže neku dopadljivu, lepu igru. To je osnovni cilj, pa ko pobedi svaka mu čast, čestitaćemo svima“, rekao je Stanko Brašanac, trener  OK „Čajetina“.

„Ovakvi turniri nam pomažu da napredujemo i da steknemo utisak stvarnog igranja. Kada bi u budućnosti otišli na neko svetsko prvenstvo, ovako bi se pripremali za to“, rekla je Hana Kajević, odbojkašica  OK „Volley“ Prijepolje.

U konkurenciji  osam ekipa pionirke OK Zlatar ponele su pobedu  na prvom turniru „Budući šampioni“ Nova Varoš 2021.One su u finalu pobedile ekipu Trendex  Prijepolje rezultatom 2:0 u setovima. Za najboljeg igrača turnira proglašena je Andrijana Nedović.

„Nama je pre svega drago što smo se okupili u ovolikom broju danas, i pobeda zaista nije toliko bitna koliko nova drugarstva, odnosno drugarice koje ćemo upoznati. A mi se nadamo da će ovo ostati tradicija“ kaže Andrijana Nedović, odbojkašica OK „Zlatar“.

Pored pehara za najboljeg igrača Andrijana je dobila i dres ženske reprezentacije Srbije od sponzora Atelje krug. Treće mesto zauzela je ekipa OK Volej Star  Junior iz Novog Pazara.

 

 

Zlatarpress.rs

 

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 063 84 85 481

    Prodajem placeve na Zlataru na samo 10 minuta od centra grada. Lokacija odlicna, blizu ski staze. Obezbeđeni prilaz, struja, voda i telefon. Tel: 063 84 85 481

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

Zlatarski biseri
ES Komerc
Pankomerc
Dijagnostički centar Dr Lune