loader
Ideal keramika
sim

SPORTSKE IGRE MLADIH: Nova Varoš bila treći domaćin po redu !!!

Na trećoj stanici karavana radosti i prijateljstva Dunav osiguranje Sportskih igara mladih za 2021 godinu čulo se samo jedno ime. Sa stadiona Branoševac orilo se Viktore, znak da smo i mi od juče deo karavana SIM-a. Ceremoniji otvaranja koja je održana na stadionu u 12 h prisustvovavo je veliki broj dece koja su se takmičila u tri sportske discipline: trka na 60 m, mali fudbal i između dve vatre.Zatim predstavnici sportskih igara mladih, predstavnici lokalne samouprave i sportskog saveza Nova Varoš.

„Naša snaga je da su ova deca i njihovi roditelji  koji su prepoznali važnost ovog u ovoj teškoj situaciji  koju svi i u regionu proživljavamo. Moram pohvaliti svoj tim ali i domacine na hrabrosti, na prepoznavanju i poverenju koje su nam dali. Mi se borimo za svako dete i za svako mesto, za svaku opštinu. Ovom prilikom bih se zahvalio rukovodstvu i domaćinu, što su prepoznali to i mi  smo se odazvali na inicijativu“, rekao je Tihomir Gudić, regionalni izvršni direktor SIM.

Predsednik sportskog saveza Nova Varoš Ljubivoje Vranić naglasio je da su deca prioritet i da je obaveza svih nas da im stvorimo najbolje uslove, tako da organizacija za 2 dana nakon saznanja da će se igre održati kod nas nije bila ni malo teška.

„Krećemo samo sa tri discopline ali vidite da imamo jako veliku posetu i učešće naše dece. Žao mi je što nisu deca osnovnih škola iz sela došla, iz Božetoća i Radoinje pre svega, a i drugih jedinica: Negbina, Jasenovo, Bistrica. Vidite da je ovo prelepo, predivno i smatram da je ovo jedan veliki uspeh naše ekipe koja je ovo organizovala za svega dva dana“, istakao je Vranić.

Veliku zahvalnost uputio je svima koji su pomogli oko organizacije i realizacije, lokalnoj samoupravi, svom timu ljudi kao i profesorima fizičkog vaspitanja koji su dali ogroman doprinos da igre proteknu u najboljoj mogućoj atmosferi, ali i kolegama iz Priboja. Posle Nove Varoši Dunav osiguranje SIM karavana radosti i prijateljstva posetice Arilje i Šabac. Najbolji sa državnog finala kao i svih prethodnih godina učestvovaće na Regionalnom finalu u Splitu, zajedno sa vršnjacima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

 

 

Zlatarpress.rs

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 063 84 85 481

    Prodajem placeve na Zlataru na samo 10 minuta od centra grada. Lokacija odlicna, blizu ski staze. Obezbeđeni prilaz, struja, voda i telefon. Tel: 063 84 85 481

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

Dijagnostički centar Dr Lune
ES Komerc
Pankomerc
Zlatarski biseri