loader
Beotel net
Maja Šaponjić

Sedam medalja sa Kopaonika za mladu Novovarošanku

Maja Šaponjić članica ski kluba "Uvac" na takmičenjima na Kopaoniku osvojila je sedam medalja, dve zlatne, cetiri srebrne i jedna bronzana.

Ona će na ovogodišnjem FIS takmičenju predstavljati Srbiju.
"Ispred reprezentacije Srbije učestvovaću ovog vikenda na FIS takmičenju na Kopaoniku, a nakon toga idem u Bosnu gde ću se takođe takmičiti ispred reprezentacije" rekla je Maja Šaponjić, član ski kluba "Uvac".


Reč je o jednom od 11 dečijih takmičenja registrovanih u kalendaru Međunarodne skijaške federacije (FIS), koja se održavaju u svetu svake godine.Na ovogodišnjem FIS kupu “Deca za mir u svetu” potvrđeno je učešće oko 100 mladih skijaša i skijašica iz Srbije, Crne Gore, Argentine, Hong Konga, Novog Zelanda, Brazila, Slovenije, Slovačke, Hrvatske, Makedonije,  Mađarske i Bosne i Hercegovine.

" Ne bih bila ovde gde jesam da mi punu podršku ne pružaju moj ski klub, treneri,  Sportski savez Nova Varoš i porodica"- dodala je Maja.

 

Etno selo Ilić

Pankomerc
Eko aplikacija
Eko - Varoš
Dijagnostički centar Dr Lune

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so' - /opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so: undefined symbol: igbinary_serialize

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: