loader
Beotel net

U sedam mesnih zajednica opštine Nova Varoš danas ukinuta vanredna situacija

Štab za vanredne situacije u opštini Nova Varoš ukinuo je danas vanrednu stuaciju koja je uvedena 28. januara u u sedam mesnih zajednica   zbog zavejanih lokalnih puteva. U proteklih šest dana, u selima na teritoriji mesnih zajednica Božetići, Akmačići, Negbina, Draglica, Jasenovo i Bela Reka očišćeni su svi putni pravci, dok je u samoj Novoj Varoši uspešno organizovana akcija odvoženja snega sa gradskih ulica.  

" Danas smo doneli odluku da ukinemo vanredno stanje jer su svi putni pravci  u našim selima prohodni, a vrem,enske prilike su povoljne.  Iz grada smo kamionima isterali više od 5.000 kubika snega i samim tim smo spremni za nove snežne padavine koje nas uskoro očekuju"- rekao je predsednik opštine Nova Varoš, Radosav Vasiljević.


Kako je istakao Vasiljević, tokom trajanja vanredne situacije nabavljena je i mašina za čišćenje snega sa trotoara i pešačkih staza.
 "Oko 2,5 miliona din je utroseno za  čišćenje lokalnih puteva i ulica tokom vanredne sitacije, a pored JKP "3. Septembar"  bilo je angazovano i 10 pravnih subjekata" - kazao je Vasiljević.

 

Izvor: Zlatarpress.rs (V.P.)
Foto: Zlatarpress.rs ( Ž.R.)

Etno selo Ilić

Dijagnostički centar Dr Lune

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so' - /opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so: undefined symbol: igbinary_serialize

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: