loader
Tehnikum Taurunum

Kome će pripasti ključevi RH centra Zlatar?

 
Nekada najposećeniji kompleks u periodu bivše Jugoslavije, koji izaziva čežnju starijeg stanovništva koje pamti svoje najlepše odmore na ovoj planini, odolevao je zubu vremena, a oglasi o njegovoj prodaji obnavljani su više puta.
 
U okviru poslednjeg, četvrtog oglasa, pristigle su dve ponude gde je početna cena iznosila 2.321.995 evra, a firma Metal Investments Europe doo koja je deo Metal Investments Limited odnela je prevagu zbog ponude koja je za 200.000 evra veća od početne cene. 
 
Kako su za "Varoške novine" rekli iz direktorata Republičke direkcije za imovinu, banjski kompleks "Zlatar" dobiće novog vlasnika tek nakon zaključenja ugovora.
 
 
-Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača je doneta, ali će Banjski kompleks "Zlatar" imati novog vlasnika tek po zaključenju ugovora i isplati kupoprodajne cene. U daljoj proceduri potrebno je da Republika Srbija i Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje, kao suvlasnici, zaključe sa Metal Investments Europe doo ugovor o kupoprodaji nepokretnosti, rekla je za "Varoške novine" Olivera Krstić, samostalni savetnik u kabinetu direktora Republičke direkcije za imovinu.
 
Za sada nikakvi detaljni nisu poznati o daljem radu banjskog kompleksa, kao i o zaposlenju radnika, a detaljni uslovi biće jasniji tek nakon zaključenja kupoprodajnog ugovora, od kojeg po svemu sudeći zavisi dalja budućnost RH centra "Zlatar".
 
 
 
Izvor: zlatarpress(T.T.)/varoskenovine.rs 
Foto: radioluna.rs, zoomue.rs

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

Zlatarski biseri
Pankomerc
Dijagnostički centar Dr Lune
ES Komerc