loader
Beotel net

OD SADA DVE TRAKE: Uklonjeni semafori na putu prema turističkom centru Zlatara!

 
Regionalni put koji vodi ka centru Zlatara, dugo vremena je čekao na zaršetak i puštanje u rad obe trake, pa je saobraćaj uklanjanjem semafora nakon više meseci, ovom deonicom od danas znatno olakšan.
 
 
 
-Preduzeće Putevi Srbije će investirati i na ovoj deonici. Do sada su urađeni potporni zidovi, pešačka staza, rasveta, a nedostaju samo stubovi i ograda koja treba da se montira na stazi. Završni sloj asfalta na ovoj deonici ostavljen je da se uradi na proleće kada bude završena deonica puta od semafora do magistralnog puta, gde ćemo imati i kružni tok. Ono što je bitno je to da ćemo imati dvosmerni put, bez zastoja i semafora, rekao je predsednik opštine Nova Varoš, Radosav Vasiljević. 
 
 
 
 
Vrednost projekta je 115 miliona, a preduzeće "Putevi Srbije" učestvovaće u drugoj fazi i u izgradnji kružnog toka na Branoševcu, a u predstojećoj sezoni zbog nedostatka zaštitne ograde koja će naknadno biti postavljena, građanima se savetuje oprez prilikom šetnje.
 
 - Mi smo ponosni na deo kapitalnog projekta koji je završen ovde, a deo se nastavlja na proleće. Ja se izvinjavam svim sugrađanima i zahvaljujem na strpljenju koje su imali. Trebalo je puno strpljenja da svi učesnici u saobraćaju čekaju na ovom usponu na semaforu. 
 
 
Ipak, čekanje meštana Šanca i Milanovca, kao i svih turista se isplatilo, a semafore na ovoj deonici, građani će moći da vide tek na proleće, kada radovi i presvlaka novim asfaltom bude završena. 
 
 
 
T.T.

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

ES Komerc
Dijagnostički centar Dr Lune
Pankomerc
Zlatarski biseri