loader
Beotel net

Odbojkašice donose kući bronzu!

 
Na Međunarodnom finalu SIMa u deset sportskih disciplina, nadmeću se deca od 16 godina iz Srbije, Hrvatske i BiH i to u malom fudbalu, odbojci na pesku, uličnom basketu, odbojci, rukometu, stonom tenisu, tenisu, atletici, šahu i popularnoj igri izmeću dve vatre.
 Naše novovarošanke nadmetale su se u uličnom basketu i odbojci na pesku, gde su odbojkašice osvojile bronzanu medalju, savladavši svoje vršnjakinje iz Osijeka.
 
 
 
 U utakmici za treće mesto u odbojci, izborile su se Žana Pušičić i Andrijana Nedović.
 
"Prezadovoljni smo postignutim rezultatima na Međunarodnim igrama mladih u Sarajevu, ovo je veliki uspeh za naš grad i naš klub", rekao je odbojkaški trener, Slobodan Jojević. 
 
Kada je u pitanju ekipa u uličnom basketu, u utakmici za treće mesto poražene su ekipom iz Kruševca, ali odbojkaški trener je istakao da je bronzana medalja odbojkašica veliki uspeh.
 
"Imali smo malo teži žreb na početku i jedini poraz koji smo doživeli je bio od osvajača turnira, odnosno ekipe iz Hrvatske, pa tako i ostaje žal za tim finalom i što nam se nije ukazala prilika da sa njima odmerimo snage u meču za zlatnu medalju", dodaje on.
 
 
Finale SIMa ove godine traje od 20. do 24. oktobra, a naši sportisti trebalo bi da sutra već budu u Novoj Varoši. 
 
 
 
T.T.

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

ES Komerc
Dijagnostički centar Dr Lune
Zlatarski biseri
Pankomerc