loader
Beotel net

Uručena sportska oprema pred odlazak na put u finale SIMa!

Mlade sportstkinje iz Nove Varoši predstavljaće Srbiju i svoj grad na finalu SIMa u odbojci na pesku i uličnom basketu, a danas su u prostoriji lokalne samouprave sportsku opremu sa obeležjima opštine i države sportstkinjama, uručili zamenik predsednika opštine Branko Bjelić i predsednik Sportskog saveza Ljubivoje Vranić.

 


"Smatram da je bila obaveza Sportskog saveza da se potrudi da ovoj deci obezbedi jako kvalitetnu opremu. To je oprema koju smo dobili od donatora iz Beograda, jer niko nije hteo prihvatiti da sašije šest garnitura dresova i majica za takmičenje. Napravili smo dobar pomak, mislim da su deca vrlo zadovoljna i da je oprema jako kvalitetna. Smatram da će te devojčice sa ponosom nositi dres sa znakom opštine Nova Varoš i dostojanstveno predstavljati našu Republiku, jer je na trenerkama i zastava Republike Srbije", rekao je predsednik Sportskog saveza, Ljubivoje Vranić.


Njihov polazak za Sarajevo je zakazan za sutra, a naše predstavnice sa ponosom će predstavljati svoju državu, a kako kažu, nadaju se najboljem rezultatu u finalu.

 

T.T.

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

Dijagnostički centar Dr Lune
Pankomerc
Zlatarski biseri
ES Komerc