loader
Beotel net
Maskembal

Maskenbalom obeležena Dečija nedelja !!!

Vodeći računa o zdravlju i bezbednosti dece, ispraćena je i ovogodišnja "Dečija nedelja" u PU Paša i Nataša, kao i u celoj Srbiji .
 
Mališani su uz igru, druženje, zajedno sa osnovcima, vaspitačicama uz različite programe obeležili nedelju, a danas je uz radost i sreću mališana Dan ispunjen maskenbalom u dvorištu ove ustanove.
 
"Ove godine je nešto drugačije nego do sada. Radilo se na tome da zaštitu i bezbednost dece stavimo na prvi nivo, a sve ostale aktivnosti koje su predviđene, a razne teme su bile u okviru Dečije nedelje, propraćene su aktivnostima  koje su vaspitači na temu sproveli. Ove godine bile su akcije "Drug drugu" , saradnja sa osnovnom školom, likovne, muzičke aktivnosti. Juče smo imali dan za dečija prava, a danas nam je tradicionalni maskenbal koji ove godine obeležavamo u krugu vrtića, u dvorištu. Deca su sa roditeljima napravila maske, a vaspitači su sa njima prošetali, družili se. Bilo bi lepo kada bi svaka nedelja bila Dečija nedelja i kada bi svaki dan bio posvećen deci. Bilo bi lepo i korisno za sve nas, a mi smo uvek posvećeni deci", zadovoljno je rekla direktorica PU "Paša i Nataša", Olgica Minić.
 
Obučeni u vilenjake, princeze, veštice, noseći kostime okićene lišćem, pokazali su nam izmeću ostalog da treba da čuvamo prirodu za njih. 
 
Ovogodišnja "Dečja nedelja" obeležena je širom Srbije pod sloganom "Podeljena sreća dva puta je veća".
 
Organizacioni pokrovitelj je humanitarna organizacija "Dečje srce", uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. 
 
 
 
T.T.

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 063 75 88 559

    Prodajem plac na Zlataru 22 ara.Prilaz obezbeđen. Cena povoljna, vlasnik 1/1. Kontakt telefon 063 75 88 559

  • 0612380391

    Tražim ženu za brak do 50 godina. Kon.telefon 0612380391

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

Pankomerc
Dijagnostički centar Dr Lune
Zlatarski biseri
ES Komerc