loader
Tehnikum Taurunum

Ukinuta vanredna situacija u Novoj Varoši!

 
 
 
U Novoj Varoši je nakon vanrednog stanja koje je trajalo nepuna tri meseca, nakon stabilnije epidemiološke situacije, danas je zvanično doneta odluka o ukidanju vanrednog stanja, ali bez obzira na to što se opština zajedno sa Domom zdravlja izborila sa koronavirusom, predstavnici kriznog štaba apeluju na građane da nastave da poštuju sve preventive mere, kako nas ponovo ne bi zadesila slična situacija.
 
 
 
 
 
"Zbog toga što su se stekli uslovi da mi možemo danas da ukinemo vanrednu situaciju na teritoriji čitave novovaroške opštine, to je ohrabrujuća i dobra vest za naše sugrađane. Mene to raduje, zato što smo imali mnogo ovih neprijatnih situacija u toku godine, uvođenje vanredne situacije na delu opštine, pa na čitavoj teritoriji, pa u čitavoj Srbiji. Tako da je dobro to što je sada epidemiološka slika u Srbiji, a pogotovo u Novoj Varoši zadovoljavajuća. Nemamo pacijenata koji se javljaju za pomoć našem Domu zdravlja", rekao je komandant štaba za vanredne situacije i predsednik opštine, Radosav Vasiljević.
 
 
 
 
 
- Zbog toga smo ovako jednoglasno doneli zaključak, koji mene obavezuje da donesem odluku o ukidanju vanredne situacije na teritoriji čitave naše opštine. Mislim da će otići u istoriju sve ovo što smo preživeli i da će virus Kovid19 naši sugrađani pamtiti po nekim zlim vremenima koji ostaju iza nas i da ovo što pre potisnemo u zaborav, da nastavimo da radimo i razvijamo našu opštinu kao što smo to radili 2018. i 2019. godine,  objašnjava on. 
 
 
 
Neophodno poštovanje mera koje su na snazi
 
 
U Srbiji su prema uredbama Vlade Republike Srbije i dalje na snazi mere koje se odnose na obavezno nošenje maski na javnim mestima u zatvorenim prostorima, poštovanje distance, zabranu okupljanja u većem broju, a sve u cilju sprečavanja i suzbijanja zarazne bolesti Kovid 19.
 
 
 
T.T.
 
 

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 063 75 88 559

    Prodajem plac na Zlataru 22 ara.Prilaz obezbeđen. Cena povoljna, vlasnik 1/1. Kontakt telefon 063 75 88 559

  • 0612380391

    Tražim ženu za brak do 50 godina. Kon.telefon 0612380391

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

ES Komerc
Dijagnostički centar Dr Lune
Pankomerc
Zlatarski biseri