loader
Tehnikum Taurunum
Veliša Petrović

KZM Nova Varoš raspisala foto konkurs !!!

Kancelarija za mlade u Novoj Varoši otvorila je foto konkurs, u cilju pomoći mladima da kvalitetno provedu svoje slobodno vreme sada kada su zabranjena okupljanja. Pravo učešća na konkursu imaju mladi iz Nove Varoši starosti od 15-30 godina.

"Foto konkurs kancelarije za mlade je objavljen sa ciljem da se mladima obezbedi neka aktivnost u vremenu kada su zabranjena okupljana. Foto konkurs će trajati do 13. septembra , mladi mogu poslati najviše 2 fotografije. To je amaterski konkurs, dakle, slika ne može biti slikana dronom, može biti obrađena ali i ne mora. Cilj je da se posle te fotografije koriste kao zvaničan kalendar KZM ili za promo proizvode, kao razglednice KZM. Glasanje za foto konkurs se odvija u dva dela:na društvenim mrežama Facebook stranici KZM Nova Varoš i Instagram stranici kzm_nv, a drugi deo je sastavljen od stučnog žirija: Mirka Kovačevića, Stanka Nikačevića i Lazara Todorovića. Oni će izabrati 12 fotografija po evrovizijskom glasanju i 18.septembra će objaviti pobednike", kaže Veliša Petrovic, koordinator KZM  Nove Varoši.

Učesnici mogu poslati fotografije prirode, infrastrukturnih objekata i drugih znamenitosti sa teritorije opštine Nova Varoš,. Takođe ono što je bitno napomenuti je i to da fotografije ne smeju biti slikane dronom i da se lica ljudi na fotografijama ne smeju videti.

Kancelarija za mlade uputila je poziv mladima da se prijave i učestvuju na konkursu, kao i na promociji svog grada, a kancelarija za mlade je spremila i nagrade za 12 najboljih fotografija.

 

 

S.P

 

 

 

 

 

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 063 75 88 559

    Prodajem plac na Zlataru 22 ara.Prilaz obezbeđen. Cena povoljna, vlasnik 1/1. Kontakt telefon 063 75 88 559

  • 0612380391

    Tražim ženu za brak do 50 godina. Kon.telefon 0612380391

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

Pankomerc
Dijagnostički centar Dr Lune
ES Komerc
Zlatarski biseri