loader
Beotel net

Rekonstruisana škola "Živko Ljujić" 1. oktobra otvara vrata za svoje učenike!!!

Radovi na rekonstrukciji OŠ "Živko Ljujić", privode se kraju. Predsednik opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević i direktor OŠ  Risto Popović obišli su završne radove i prostorije OŠ. A učenici će u učionice rekonstruisane škole, kako se očekuje, moći da sednu 1. oktobra. A ono što je posebno privuklo pažnju jeste to da će i prvi put od osnivanja ove škole u upotebu biti stavljen i bazen.

"Rok završetka ovog najskupljeg projekta u našoj opštini u poslednjih 50 godina, čija vrednost iznosi 490 miliona dinara, i sada ovim potpisivanjem novog aneksa ugovora od  17 miliona dinara, prelazi 500 miliona dinara. Konačno je u samom finišu i trebao je biti  završen 1. septembra kada naša deca polaze u školu. Ove godine kasni 15 radova zbog aneksiranja ugovora zbog nepredviđenih radova u okviru ovog projekta, koji mnogo znači za razvoj naše opštine, pogotovo kada je u pitanju školstvo u Novoj Varoši, odnosno ulaganje u znanje i odrastanje naše dece. Sam finiš radova je u toku i prelepo izgleda. Školska dvorana je takođe potpuno renovirana, a u podrumu dvorane nalazi se i dečiji bazen koji će služiti za nastavu fizičkog vaspitanja i obuku plivanja. Taj bazen će prvi put proraditi još od momenta kada je izgrađena ova škola 1976 godine", rekao je Vasiljević.

Direktor škole preneo je svoje zadovoljstvo povodom izgleda škole i takođe se zahvalio roditeljima i deci na čekanju, razumevanju i strpljenju, za koje će se uveriti da se isplatilo.

"Mi se radujemo da ćemo što pre doći u ovu školu i imati svoj prostor, komotnije će biti i za nas i za naše učenike, nastavnike, naravno i za srednju školu jer ćemo i njih rasteretiti tog dela prostora koji mi koristimo od 13. maja prošle godine. Zadovoljni smo izgelom i kvalitetom radova, i naravno da smo verovali da ćemo ući u jedan predivan i moderan prostor. Strpljivi smo i sačekaćemo do 1. oktobra, ali se zahvaljujem i učenicima i roditeljima na strpljenju i na razumevanju , i videće kada krenemo u ovu školu da se to čekanje i strpljenje isplatilo" kaže Risto Popović, direktor OŠ.

Prema rečima izvođača radova ostali su još parterni i molerski radovi, a trenutno je u centru radova spoljna fasada.

 

 

S.P

 

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 063 75 88 559

    Prodajem plac na Zlataru 22 ara.Prilaz obezbeđen. Cena povoljna, vlasnik 1/1. Kontakt telefon 063 75 88 559

  • 0612380391

    Tražim ženu za brak do 50 godina. Kon.telefon 0612380391

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

ES Komerc
Pankomerc
Dijagnostički centar Dr Lune
Zlatarski biseri