loader
Tehnikum Taurunum
Rade Vasiljević

Radosav Vasiljević predsednik opštine Nova Varoš i naredne 4 godine !!!

Za predsednika opštine Nova Varoš izabran je Radosav Vasiljević za koga je glasalo 17 poslanika, protiv je bilo 6, dok 4 nije glasalo. Zamenik predsednika opštine naredne 4 godine biće Branko Bjelić, za koga je glasalo 19 odbornika, protiv je bilo 5, dok 3 nije glasalo. Za članove opštinskog veća izglasani su Admira Dzanić, Veselin Mijović, Ćamil Čičić, Ivan Mandić, Fiko Avdić, Aleksandar  Šalipur i Danko Pušičić.

„Meni je preveliko zadovoljstvo i čast ali i prevelika obaveza da odgovorim na zadatke i potrebe svih naših sugrađana.. Trudićemo se da putem projekata i u odličnoj saradnji sa Vladom Republike Srbije i svim ministarstvima u Srbiji, omogućimo što bolje uslove, srećniji i bezbedniji život građana opštine Nova Varoš. Ponosan sam na to što sam drugi put izabran za predsednika opštine. Nastaviću da koračam pravim putem koji sam koračao do sada, da radim u interesu svojih sugrađana , kao i na promociji naše Nove Varoši. Ponosan sam što sam za prethodne 4 godine podigao ugled naše opštine , kao i na to šta smo sve uspeli da uradimo kao i na to koliko novca smo uspeli da obezbedimo putem projektnog finansiranja škole, puteva, trga, fudbalskog stadinona, zip lajna, i posebno oko početka izgradnje vodovoda za MZ Božetići“,rekao je Vasiljević.

Predsednik opštine rekao je da će se u narednom periodu zalagati za to da se završe započeti projekti kao i za realizaciju novih, uz ogromnu podršku države koja pruža finansijsku pomoć  za mnogo projekata.

„Posebno ćemo se zalagati da istrajemo u projektima koje smo postavili sebi  kao cilj  i obećali građanima u predizbornoj kampanji, kao što su završetak  puta koji košta 115 milion dinara za koji očekujemo da bude završen na jesen, i imaćemo završenu školu koja je u finalnoj fazi opremanja . Zalagaćemo se za nastavak radova na vodovodu u Božetićima. U daleko odmakloj fazi smo u izgradnji postrojenja za prečišćavanje površinskih i  otpadnih voda ispod firme Radača, što je jako važno za razvoj turizma u našoj opštini, jer imamo mnogo deponija i smeća“, navodi Vasiljević.

 

 

S.P.

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 063 75 88 559

    Prodajem plac na Zlataru 22 ara.Prilaz obezbeđen. Cena povoljna, vlasnik 1/1. Kontakt telefon 063 75 88 559

  • 0612380391

    Tražim ženu za brak do 50 godina. Kon.telefon 0612380391

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

ES Komerc
Dijagnostički centar Dr Lune
Zlatarski biseri
Pankomerc