loader
Beotel net

Na poklon maske od ,,Složne braće'' i preduzetnika iz N. Pazara

U apotekama u Novoj Varoši kažu da već nedeljama u nazad vlada nestašica maski, a potražnja za maskama je sve veća u periodu vanrednog stanja. 

Preduzetnik iz Nove Varoši Vojko Purić prepoznao je aktuelni problem i odlučio da zajedno sa preduzetnicima iz Novog Pazara sprovede jednu akciju od velikog značaja za svoje sugrađane. 

"Vlasnik preduzeća Složna Braća Vojko Purić u saradnji sa kolegama privrednicima iz Novog Pazara, donirao je Domu zdravlja Nova Varoš 500 higijenski maski. Još 500 maski će podeliti stanovništvu u našem gradu", rekao je ispred predužeća ,,Složna Braća’’ Aleksandar Zorić.

 Maske su ispred predužeća ,,Složna braća'' Zoran i Nele - Drmanovići Nova Varoš i privrednika iz Novog Pazara uručili Aleksandar Zorić i Milan Pivljaković. 

 Kako saznajemo, direktor Doma zdravlja se u ime svojih građana zahvalio na doniranim maskama koje su neophodne ljudima u cilju zaštite, a kako napominje Aleksandar Zorić ako poraste potreba, izvršiće se i dodatno obezbeđivanje i doniranje maski, a svi građani kojima su neophodne maske mogu lično kontaktirati vlasnika ovog preduzeća za pomoć.

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

  • 060 685 24 24

    Izdajem nenamešten stan ul. Majora Ilića Branoševac. telefon:060 685 24 24

Pankomerc
Dijagnostički centar Dr Lune
Zlatarski biseri
ES Komerc