loader
Tehnikum Taurunum

Aktivisti niškog SNS-a organizovali okupljanje

Aktivisti niškog SNS-a, organizovali su okupljanje povodom skandalozne naslovne stranice NIN. Okupljanje je započelo u 11:30, na Trgu kralja Milana, nakon čega su prošetali do zgrade Narodnog pozorišta, i dalje do TC Kalča.
U koloni je bilo vise 1200 lica.

 

Niški naprednjaci jedinstveni su u osudi jasnih aluzija na poziv na ubistvo predsednika države koje su Đilasovi mediji, dva puta u samo nekoliko dana, plasirali na svojim naslovnim stranama.
Karikatura na kojoj je predsednik Aleksandar Vučić nacrtan kako sa metom na grudima stoji ispred snajpera, objavljena na naslovnoj strani dnevnog lista „Danas“, tri dana pošto je uredništvo nedeljnika NIN na svojoj naslovnici prvo objavilo, a zatim na zahtev vlasnika povuklo montiranu fotografiju slične sadržine i sa istom porukom, jeste ponovljeni, uporni pokušaj medijskih kuća pod kontrolom Dragana Đilasa da predsednika Aleksandra Vučića označe kao metu snajperskog metka, a Srbiju prikažu kao državu u kojoj je uobičajno političkom protivniku pretiti smrću radi ostvarenja ličnih političkih ciljeva, jedinstvena je ocena članova i funkcionera Srpske napredne stranke koji su se okupili u Gradskom odboru Niš.
Meta na predsednikovim grudima ujedno je i meta na svakome od nas, zato što su snajperi sa njihovih karikatura i montiranih fotografiju upereni u zdravu, prosperitetnu i jedinstvenu Srbiju – odlučni su u osudi niški naprednjaci, uz poruku da neće dozvoliti krvavi scenario koji su Dragan Đilas i njegovi saradnici osmislili i namenili Srbiji.
Sa skupa u Gradskom odboru SNS Niš upućen je i apel nadležnim državnim organima da na pozive na ubistvo reaguju u skladu sa zakonom, kao i apel svim građanima koji žele da žive u pristojnoj, normalnoj i modernoj zamlji da jasno poruče tajkunsko-medijskoj mašineriji zla da im montiranje fotografije sa snajperom uperenim u predsednika države i crtanje mete na njegovim grudima nikada više neće proći u Srbiji.

 

 

Izvor i foto: Zlatarpress.rs   

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 063 75 88 559

    Prodajem plac na Zlataru 22 ara.Prilaz obezbeđen. Cena povoljna, vlasnik 1/1. Kontakt telefon 063 75 88 559

  • 0612380391

    Tražim ženu za brak do 50 godina. Kon.telefon 0612380391

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

ES Komerc
Zlatarski biseri
Dijagnostički centar Dr Lune
Pankomerc