loader
Beotel net

Počinje izgradnja terena za bič volej u Novoj Varoši

Ministarstvo omladine i sporta podržalo je projekat opštine Nova Varoš i Кancelarije za mlade „Odbojka na pesku – mladi na terenu“ sa 1,6 miliona dinara u okviru kojeg će biti izgrađen teren za bič volej. Lokalna samouprava obezbedila je dodatnih pola miliona dinara za ovaj infrastrukturni poduhvat.

Projekat obuhvata izgradnju igrališta za odbojku na pesku na površini od 160 m²  koje će biti smešteno u okviru otvorenih sportskih terena u Naselju. Nakon sprovedenog postupka javne posao je poveren lokalnoj građevinskoj firmi „ IB Inžinjering“. Rok za završetak radova je kraj 2019.godine.

Ovogodišnja podrška radu lokalne КZM je dokaz nastavka uspešne saradnje Кancelarije za mlade, Opštine Nova Varoš i Ministarstva omladine i sporta, obzirom da je MOS prošle godine finansirao Projekat „ Teretane na otvorenom“. Ovim su stvoreni uslovi za aktivnije bavljenje sportom, rekreacijom i promovisanje zdravih stilova života među mladima.

Ovaj objekat će biti od posebnog značaja za sportsku infrastrukturu naredne godine, kada se u gradu sa padina Zlatara organizuju MOSI. 

 

Izvor i foto: Zlatarpress.rs

 

Etno selo Ilić

Eko - Varoš
Eko aplikacija
Pankomerc
Dijagnostički centar Dr Lune

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so' - /opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so: undefined symbol: igbinary_serialize

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: