loader
Beotel net
здр

Otvorena kancelarija Zdrave Srbije u Priboju

Priboj, 26.11.2019 - Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović juče je, u Priboju, zvanično otvorio kancelariju ove stranke, koja se nalazi u ulici 12. januar, u starom delu grada, a pred otvaranje stranačkih prostorija, posetio je i Pribojsku Banju, gde je sa žiteljima ove mesne zajednice razgovarao o mogućnostima za ubrzani razvoj poljoprivrede i turizma, i programu ZS koji se zasniva na decentralizaciji Srbije i zaštiti nacionalnih interesa i nacionalne ekonomije.
Model opštine Čajetina može da se primeni i na sve ostale opštine u Srbiji, uključujući i Priboj i Pribojsku Banju koja ima veliki turistički potencijal, odnosno lekovitu vodu koju samo treba staviti u funkciju. Zdrava hrana, poljoprivreda i turizam su privredne grane koje Priboj i Pribojska Banja mogu da ponude – izjavio je Stamatović.
Stamatović je istakao da ZS ima ljude koji znaju kako nešto može da se promeni i unapredi, navodeći primer opštine Čajetina, u kojoj se u proteklih 15-20 godina vredno radilo i uz primenu pozitivnih iskustava razvijenih skandinavskih zemalja danas je to postala jedna od najrazvijenih lokalnih samouprava u Srbiji, koja ima najveći budžet po glavi stanovnika, najnižu stopu nezaposlenosti, najmanji procenat od vrednosti budžeta izdvaja za lične dohotke u javnom sektoru, dok najviše sredstava preusmerava u investicije.

Etno selo Ilić

Dijagnostički centar Dr Lune