loader
Beotel net

Počelo novogodišnje kićenje Nove Varoši

Novogodišnje kićenje  Nove Varoši ove godine je počelo nešto ranije, a gradjane i posetioce ovog grada očekuje pravo iznenađenje ove zime. 

„Ove godine krenuli smo sa kićenjem grada sa turističkom zonom Zlatara, kako bi do Nove Godine imali više prostora da neke novine unesemo u samu organizaciju i da bi imali više prostora. Prošle godine smo mi sami osmislili nakit i pravili konstrukciju preko angažovanja lokalnih zanatskih radnji. Nismo kupovali taj nakit, jer je jako skup i takva praksa će biti i ove godine u skladu sa finansijskim sredstvima“, rekao je rukovodilac Odeljenja za investicije, Dejan Grbić.

Prema rečima Grbića, opština Nova Varoš je zajedno sa TO „Zlatar“ za realizaciju kićenja u ovoj godini , uložila pola miliona dinara iz svojih sredstava, dovoljnih da se novogodišnjim ukrasima prekrije veći deo ulica grada, a vreme koje imaju, pruža veću mogućnost da ove godine unesu prave kreacije i bolji efekat u zimskoj idili koju nudi naša planina Zlatar i lepota grada.

-Firma „Elmond“ za sada radi ugradnju i remont postojećih nakita, a mi ćemo do kraja godine angažovati  još neke firme koje će se uključiti oko izrade samih konstrukcija na određenim pozicijama – dodaje Grbić.

U fokusu uređivanja, akcenat kićenja stavljen je na grad, a mesta koja će imati prednost su  razdelno ostrvo kod Lipe, kružni tok kod autobuske stanice, Trg “Vojvode Petra Bojovića”, a jelka koja se tradicionalno kiti ispred zgrade opštine, ove godine biće obogaćena novim novogodišnjim nakitom.

 

 

Izvor i foto: Zlatarpress.rs

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 063 75 88 559

    Prodajem plac na Zlataru 22 ara.Prilaz obezbeđen. Cena povoljna, vlasnik 1/1. Kontakt telefon 063 75 88 559

  • 0612380391

    Tražim ženu za brak do 50 godina. Kon.telefon 0612380391

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

Dijagnostički centar Dr Lune
ES Komerc
Pankomerc
Zlatarski biseri