loader
Beotel net

OŠ "Vuk Karadžić" u Priboju dobila radio

Kancelarija za mlade Priboj, ovih dana prema ranije postignutim dogovorima, ispunila je obećanje i svojom novom donacijom upotpunila neophodnu opremu za osnivanje prvog školskog radija u ovom kraju, školskog radija "VUK" u OŠ „Vuk Karadžić“ u Priboju.


U pitanju je tehnička oprema - mikseta, dinamički mikrofoni, računrska oprema... Donaciju je uručio Branko Kašerić,koordinator KZM Priboj,poželevši učenicima ove škole srećan početak prvog školskog radija u ovom kraju, sa željom da im služi podjednako i u edukativne,ali i zabavne sadržaje.
U ime učenika i profesora, na donaciji se zahvalio Božidar Bekonja, direktor OŠ "Vuk Karadžić", ističući da će ovaj radijski prvenac u školama ovog kraja, biti samo novi korak u osavremenjavanju nastave ali i sadržajnog upotpunjavanja vannastavnih aktivnosti, na zadovoljstvo učenika i svih zaposlenih u ovoj školi - rekao je Bekonja.


Ukupna vrednost ovog projekta Kancelarije za mlade, u vidu donacije za školu u opremi iznosi preko 92.000 dinara, a sredstva su izdvojena zahvaljujući Opštini Priboj. Pre ove donacije Kancelarija za mlade Priboj,učenicima OŠ "Vuk Karadžić" takođe je donirala računar sa kompletnom opremom, takođe za potrebe Školskog radija.
Prva proba opreme i funkcionisanja Školskog radija u OŠ "Vuk Karadžić" uspešno je odrađena. Svi đaci ove škole od sada će moći da za vreme odmora i vannastavnih aktivnosti, uživaju u kvalitetnom radijskom programu,koji će sami uređivati i voditi,naravno uz stručnu pomoć svojih nastavnika,a posebno će moći da uživaju u muzici koju vole, i koju će odabirati sami đaci ove škole. Ovaj projekat dao je primer dobre saradnje i sigurni smo da je dao vetar u leđa ovim mladim i,posebno, kreativnim ljudima!

 

 

Izvor: Zlatarpress.rs     Foto: osnovneškole.edukacija.rs

 

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 063 75 88 559

    Prodajem plac na Zlataru 22 ara.Prilaz obezbeđen. Cena povoljna, vlasnik 1/1. Kontakt telefon 063 75 88 559

  • 0612380391

    Tražim ženu za brak do 50 godina. Kon.telefon 0612380391

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

Pankomerc
Zlatarski biseri
ES Komerc
Dijagnostički centar Dr Lune