loader
Vitorog

Pred njima je još ovakvih uspeha

Novovaroška dečica koja će ovog septembra prvi put sesti u školske klupe, njih 73, priredbom koju su pripremili sa svojim vaspitačicama, obeležili su kraj jednog lepog perioda svog detinjstva, i ujedno stavili uvodnu tačku na sve ono što ih čeka od septembra.

Prepuna sala Doma Kulture ,,Jovan Tomić’’ Nova Varoš, a prepuna i scena njih koji su došli da nam pokažu šta su u predhodnim godinama naučili.

Završna generacija dece Predškolske ustanove ,,Paša i Nataša’’ okupila je veliki broj svojih sugrađana u želji da im pokažu šta su naučili, i to im je uspešno pošlo za rukom.

Priredbu su sa svojim vaspitačicama upriličili danas u 17 časova, u Domu kulture u našem gradu.Pored predškolaca koji su svoje predškolske dane provodili u vrtiću, tu si bila i deca iz seoskih područija naše opštine,Zajedno sa svojim drugarima ruku pod ruku učestvovala su i deca iz Akmačića,Božetića i Kokinog Broda.

,,Da li je to neka sila jaka ili su to reči jednog dečijeg zbora.Dobro došli dragi gosti što ste došli sa svih strana, da vidite rad i igru domaćina mališana.Večeras ćemo igrati i recitovati o nama.Na večerašnjij priredbi predstaviće Vam se deca iz sela:Akmačići,Božetići i Kokin Brod, kao i drugari iz vrtića u našem gradu, uživajte.Na Vama je da uživate,želimo vam prijatno veče i vedro raspoloženje, uživajte zajedno sa nama, ovo veče poklanjamo Vama i našim vaspitačima’’. – bile su pozdravne reči kojima je odpočela priredba.

Svakog časa smenjivala su se deca sa raznim koreografijama i igrama koje su naučili.Pokazali su nam i kako su oni savladali igranje uz pesmu ,,Lepe li su nano’’, kao i kako izgleda kada se razbolimo od ljubavi.

Svako od njih koji su se našli na sceni imao je nekoga u publici,ko mu je predstavljao dodatan motiv i želju da svoj zadatak odrade što bolje.

Iz publike su se mogle čuti reči da ih je sve ovo vratilo u mlade dane, i da su ova mala deca sada najsrećnija.

Dragi drugari i drugarice, vi predškolci, pred vama je put koji smo svi mi već prošli, želimo vam uspeh i sreću u daljem životu, i hvala vam za priredbu koju ste nam priredili.

 

Video zapise sa ove manifestacije pogledajte na FB profilu Radio Zlatar Nova Varoš.

 

Izvor i foto: Zlatarpress.rs

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

  • 060 685 24 24

    Izdajem nenamešten stan ul. Majora Ilića Branoševac. telefon:060 685 24 24

Zlatarski biseri
Pankomerc
Beotel net
ES Komerc
Dijagnostički centar Dr Lune