loader
Vitorog
Zapaljen_automobil_Nikoli_Jeliću

Još uvek se ne zna ko je zapalio auto Nikole Jelića

Saslušano više ljudi posle napada na predsednika Skupštine opštine Nova Varoš. Iako se intenzivno istražuje pozadina slučaja, još niko nije uhapšen.

PRIPADNICI MUP u saradnji sa tužilaštvom intenzivno rade na otkrivanju lica koje je zapalilo automobil "pežo 208", Nikole Jelića, predsednika Skupštine opštine Nova Varoš. Incident se dogodio u noći između utorka i srede, na parkingu ispred porodične kuće Jelića u Karađorđevoj ulici. Kako "Novosti" saznaju, nakon informacija koje su operativci MUP dobili, i uvida u snimke sa sigurnosnih kamera, policija je saslušala a potom i podvrgla poligrafu više osoba za koje se sumnja da bi mogle biti upletene u ovo krivično delo!

Od izvora bliskih istrazi saznajemo da, zbog paljenja vozila, ipak još uvek niko nije lišen slobode. Kako ne bi remetio tok istrage Nikola Jelić, nije želeo da daje nove informacije za medije. Međutim, sa druge strane, građani sa nevericom komentarišu i prepričavaju ono što se desilo njihovom sugrađaninu.

Gradom podno Zlatara u sredu ujutru odjeknula je informacija da je predsedniku lokalnog parlamenta zapaljen automobil. U mirnoj varošici, žitelji nenaviknuti na takva dešavanja, sa zebnjom su komentarisali šta se desilo na parkingu ispred porodičnog doma Jelića. Ipak, smatraju da će policija pronaći počinioca i da sam Nikola može da pretpostavi ko bi to želeo da mu naudi.

- Do sada smo o ovakvim dešavanjima gledali na televiziji i čitali u novinama. Nisam mogao ni da pretpostavim da se to u maloj sredini kakva je naša Nova Varoš, koju iz dana u dan napuštaju mladi, može dogoditi nešta slično - sa nevericom priča jedan od žitelja.

PODMETNUT POŽAR

U sredu, Nikola Jelić je izjavio za medije da je siguran da je požar podmetnut, verovatno iz političkih razloga. Kako je rekao, verovatno i zbog toga što je stekao neprijatelje kao direktor "Srbijašuma" za područje Prijepolja, Priboja i Nove Varoši.

Izvor: Novosti/PP media

Foto: Zlatarpress.rs

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

  • 060 685 24 24

    Izdajem nenamešten stan ul. Majora Ilića Branoševac. telefon:060 685 24 24

Beotel net
Pankomerc
Zlatarski biseri
ES Komerc
Dijagnostički centar Dr Lune