loader
Vitorog

Probni ispiti za osmake organizovani u petak i subotu

Osmaci osnovnih škola na kraju osnovnog obrazovanja, uveliko se pripremaju za nastavak daljeg školovanja u srednjim školama na teritoriji svog grada, a neki se zbog opredeljenja škole, sele u veće gradove naše zemlje.
Da bi ispunili svoju želju moraju da ostvare dovoljan broj bodova za upis, čekajući pravi završni ispit, u petak i subotu su prema odluci ministartstva prosvete rešavali probne testove iz matematike, srpskog jezika i kombinovani test.
U osnovnoj školi ,,Živko Ljujić'' u Novoj Varoši prema rećima direktora Gospodina Rista Popovića, sve je proteklo u najboljem redu i po pravilniku koje je donelo ministartstvo.

,,Još uvek nemamo rezultate ispita, jer smo imali određeni broj učenika koji iz opravdanih razloga nisu radili testove u predviđenom vremenu, u toku ove sedmice biće im obezbeđeno da to obave.Testovi će biti pregledani u toku sedmice koja je pred nama, pa nas presek i rezultati očekuju naredne nedelje'' – rekao je za Radio Zlatar direktor osnovne škole ,,Živko Ljujić'' – Gospodin Risto Popović.

Izvor: Zlatarpress.rs
Foto: Edukacija.rs

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 060 685 24 24

    Izdajem nenamešten stan ul. Majora Ilića Branoševac. telefon:060 685 24 24

Pankomerc
Beotel net
Dijagnostički centar Dr Lune
Zlatarski biseri
ES Komerc