loader
Vitorog
грејање

Hladno vreme produžuje grejnu sezonu

Novu Varoš grad podno planine Zlatar, grejanjem snadbeva preduzeće ,,Energija Zlatar NV'', i ako je 15.april, datum kada grejna sezona zakonski prestaje da važi, zbog pogoršanja vremenskih prilika i spoljne temperature koja ne prelazi 12 podeok na termometru, grejna sezona se nastavlja dalje.

Prema rečima Gospodina Zorana Đokica – direktora preduzeća ,,Energija Zlatar NV'' imamo dovoljne količine mazuta i građani nemaju razloga za strahovanje da grejanja neće biti.

,,Grejnu sezonu nastavljamo i dalje, sve dok temperatura ne pređe 12 stepeni, juče smo nabavili još jednu cisternu mazuta, upravo zato što smo se bojali da će biti ovakvo vreme.Grejaćemo sve dok bude hladno i naši građani nemaju razloga za brigu, biće im topli stanovi'' – rekao je za Radio Zlatar, direktor preduzeća Zoran Đokić.

Đokić je dodao da će Dom Zdravlja i Dečiji vrtić ukoliko bude bilo potrebe grejati i kada spoljna temperatura pređe 12 podeok.Inače preduzeće ,,Energija Zlatar NV'' gazbuje sa svih šest kotlarnica u gradu i greje oko 700 stanova.

 

Izvor i foto: Zlatarpress.rs

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 060 685 24 24

    Izdajem nenamešten stan ul. Majora Ilića Branoševac. telefon:060 685 24 24

Dijagnostički centar Dr Lune
Pankomerc
Zlatarski biseri
Beotel net
ES Komerc