loader
Vitorog

Naša ,,Zlatna'' lepotica oduševila decu sa Kosova i Metohije

Zlatar, planina zlata vredna,uvek raširenih ruku dočekuje sve koji žele da uzivaju u lepotama, čistom vazduhu i čarima hrane.
Da je tako potvrđuju nam i deca koja su sa svojim učiteljicama doputovala na ekskurziju iz Kosovske Mitrovice.
Razgovarali smo sa uciteljicom Radović Marijanom iz Osnovne škole "Branko Radičević" Kosovska Mitrovica,  koja nam je prenela svoje, a i utiske dece o kojima se brine.

,,U hotelu Panorama trenutno boravi oko 150 dece drugog i četvrtog razreda. Zadovoljni smo uslovima koje smo dobili u hotelu, pre svega deca su zadovoljna bazenom koji je u sklopu hotela, animatorom, osobljem i hranom, sve protiče u najboljem redu. Svaki dan nam je ispunjen aktivnostima,ali su deca najviše utisaka poneli iz manastira Mileševe.Obišli smo i muzej Vlada Divca, vidikovac i vikend naselje" - rekla je za Radio Zlatar, učiteljica Marijana Radović.

 

Prema njenim rečima pre samog polaska na put, pažljivo su obratili pažnju na dugoročnu prognozu i pripremili se za uslove koji ih mogu zadesiti na planini i ako je počelo proleće.

Kako pravila ekskurzije nalažu na put sa decom krenuo je i lekar, koji sve vreme brine o zdravstvenom stanju mališana, zbog promene klime i velike nadmorske visine na kojoj borave.

Pored velike ponude mesta koja su želela da ugoste decu iz Kosovske Mitrovice, učiteljice koje su već boravile na Zlataru, predložile su da zbog gostoprimstva, ljubaznosti osoblja i autentične hrane baš dođu na našu planinu.

 

Poseta našoj „Zlatnoj“ lepotici oduševila je mališane sa Kosova i Metohije.Svoje utiske prepričala su nam deca drugog razreda OŠ „Branko Radičević“ među njima Dalija, Danica i Lazar.Najviše im se dopao obilazak raznih lokaliteta. Bazen je oduševio mališane iz ove osnovne škole kao i šetnja na svežem vazduhu.

Kada smo ih pitali da li će se pohvaliti svojim drugarima, iz Kosovske Mitrovice, gde su bili, Lazar je dao veoma mudar odgovor: „Hvaliti se neću, ali ću im preporučiti da dođu na Zlatar“.

Grupa od 150 dece koja je stigla 1. aprila, sutra završava posetu Zlataru, dok će njihovo mesto zameniti učenici prvog i trećeg razreda iste škole.

Izvor i foto:Zlatarpress.rs

 

 

 

 

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 060 685 24 24

    Izdajem nenamešten stan ul. Majora Ilića Branoševac. telefon:060 685 24 24

Beotel net
Zlatarski biseri
ES Komerc
Pankomerc
Dijagnostički centar Dr Lune