loader
Vitorog

Ekipe na terenu, čisti se sneg

Sneg koji od sinoć pada velikim intezitetom u opštini Nova Varoš dostigao je visinu i do pola metra, dok ga u planinskim predelima ove opštine ima i više, zbog vetra koji duva pa pravi velike snežne nanose.

„Za sada imamo dosta putnih pravaca koji su neprohodni, pokušavamo da održimo prohodnim puteve u gradu i puteve prvog prioriteta do Božetića-Štitkova, Lipe, Drmanovića, RH Centara, čiste se i ulice drugog i trećeg prioriteta kao i Turistička zona Zlatara. Ukoliko bude bilo potrebe za hitnim slučajevima, mehanizacija će početi sa čišćenjem po prioritetima“- rekao je za Radio Zlatar, Dejan Grbić, rukovodilac odeljenja za investicije Opštine Nova Varoš- dodajući da sneg koji pada bez prestanka, ali i pojačan vetar prave namete u planinskim predelima.

Na gradskim ulicama snega za sada ima, ekipe JKP su na terenu i čiste sneg prvog prioriteta.

 „Ekipe su od juče na terenu, prvi prioritet je očišćen a drugi i treći još uvek nije. Blagovremeno kada budu prestale padavine krenuće se i u čišćenje putnih pravaca trećeg prioriteta, s obzirom da se drugi drži za sada pod kontrolom“ – rekla je za Radio Zlatar direktorka JKP „ 3. Septembar“ Suzana Šuljagić.

 

Izvor:Zlatarpress.rs

Foto:D.Gagričić

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 069-21-70-444

    Na prodaju plac na Zlataru. Informacije na telefon 069-21-70-444

  • 060 685 24 24

    Izdajem nenamešten stan ul. Majora Ilića Branoševac. telefon:060 685 24 24

Dijagnostički centar Dr Lune
ES Komerc
Beotel net
Zlatarski biseri
Pankomerc