loader
Beotel net
Božetići, Nova Varoš

Od marta obavezna obnova registracije poljoprivrednog gazdinstva

Kako Opštinska uprava opštine Nova Varoš obaveštava poljoprivredne proizvođače izmenjen je Pravilnik o upisu u registar poljoprivrednih gazdinstava i obnovi registracije, kao i uslovi za pasivni status poljoprivrednog gazdinstva.


U skladu sa ovim pravilnikom predviđena je obnova registracije od 1. marta do 30. aprila 2019. godine.


Napominju i da je pravilnikom precizirano da poljoprivredno gazdinstvo može steći uslove za pasivan status ako ne izvrši obnovu registracije ili promene podataka u Registru u skladu sa planiranom proizvodnjom u tekućoj godini.


Najveća sankcija u toku trajanja pasivnog statusa je da poljoprivredno gazdinstvo nema pravo na bilo kakve podsticaje od strane države.


Sve dodatne informacije poljoprivredni proizvođači mogu dobiti u Službi za poljoprivredu opštinske uprave Nova Varoš na telefon 62-140, lokal 127 i Poljoprivrednoj savetodavnoj i stručnoj službi “Užice” na telefon 031 427-811.

Izvor/Foto: Zlatarpress.rs

Etno selo Ilić

Dijagnostički centar Dr Lune

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so' - /opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so: undefined symbol: igbinary_serialize

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: