loader
Vitorog
sd

Opština Čajetina otkupila dvoranu na Zlatiboru

Opština je postala vlasnik objekta ukupne površine od 9.220 metara kvadratnih, sa sportskom dvoranom, smeštajnim kapacitetima i zemljištem površine 1,5 hektara.

Opština Čajetina postala je vlasnik sportsko – turističkog centra Vai Tai na Zlatiboru pošto je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović potpisao ugovor o kupovini od slovenačkog preduzeća Rašica point u stečaju. Opština je ovom transakcijom postala i vlasnik kapitala preduzeća u vrednosti od 109 miliona dinara.

Foto:zlatiborpress

 

  • Svaka minuta srećna Vam bila i svaka Vam se želja ispunila,svojim gostima, poslovnim saradnicima i svim građanima Nove Varoši, Srećne Novogodišnje i Bozićne praznike, zeli restoran DOBAR POGLED na Zlataru.

  • Svojim kupcima, poslovnim partnerima i gradjanima Nove Varoši, najsrdačnije čestitke za Novogodišnje i Božićne praznike, želi mesara TUCOVIĆ.

  • Srećan Božic i sve najlepše u Novoj 2019. Godini,želi Vam butik MADONA i JELA DB.

  • Neka Vam 2019. Godina donese zdravlje, sreću, mir, puno ličnih i poslovnih uspeha.Zbog toga u Novu godinu uđimo sa optimizmom i verom u bolje sutra.Srećni praznici, kolektiv NANIX WOOD.

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 060 685 24 24

    Izdajem nenamešten stan ul. Majora Ilića Branoševac. telefon:060 685 24 24

Dijagnostički centar Dr Lune
Pankomerc
Pumil
Zlatarski biseri
Beotel net
ES Komerc