loader
Vitorog

Uz pomoć volova čiste puteve

U selu Amzići kod Nove Varoši gde je visina snega do 60 santimetara meštani su uzeli stvar u svoje ruke! 


Naime, oni su se sami organizovali i čiste seoske puteve uz pomoć zaprege i drvene voze.
FOTO: Z.Š.

 

Među njima je i Slobodan Lečić koji leti radi kao rabadžija, dok zimi pomaže komšijama tako što im čisti prolaze do kuća. 

FOTO: Z.Š.

 

Podsetimo, u novovaroškoj opštini i dalje su zavjena sela ispod Javora, Murtenice i Zlatara, a ono što očiste mašine, nove snežne padavine i vetar ubrzo ponovo zaveju. U ovoj opštini visina snežnog pokrivača je preko pola metra, a na pojedinim deonicama smetovi i su i preko metar.

 

Izvor:Kurir.rs/Z.Š.

 

  • Puno radosti,osmeha i veselja i neka Vam se ostvari svaka želja, srećne nastupajuće Novogodišnje i Božićne praznike, želi Vam PUMIL DOO.

  • Svaka minuta srećna Vam bila i svaka Vam se želja ispunila,svojim gostima, poslovnim saradnicima i svim građanima Nove Varoši, Srećne Novogodišnje i Bozićne praznike, želi restoran DOBAR POGLED na Zlataru.

  • Neka Vam Nova Godina bude bolja od svih predhodnih, uradite stvari koje ste želeli, ali niste za njih imali vremena.Ružna sećanja zamenite prijatnim, uživajte u svom poslu isto kao i u toplini svog doma.Srećne praznike, želi Vam studio lepote IRMA.

  • Neka i u 2019 godini o Vama brine tim profesionalaca, srećnu Novu Godinu i Božić, želi Vam frizerski salon HELENA i HALO taksi – Nova Varoš.

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 060 685 24 24

    Izdajem nenamešten stan ul. Majora Ilića Branoševac. telefon:060 685 24 24

Pankomerc
Dijagnostički centar Dr Lune
ES Komerc
Beotel net
Zlatarski biseri
Pumil