loader
Vitorog

Opština Čajetina otkupila Sportsko-turistički centar Zlatibor

Opština Čajetina je kupovinom od slovenačkog preduzeća "Rašica point doo u stečaju" po ukupnoj ceni od 1.601.700 evra ili oko 173 evra po kvadratu, uvela u svoje vlasništo Sportsko- turistički centar Zlatibor, ukupne površine od 9.220 metara kvadratnih, sa sportskom dvoranom, smeštajnim kapacitetima i pripadajućim zemljištem pored objekta u površini od 1,5 hektara.

Opština je ovom transakcijom postala i vlasnik kapitala preduzeća u vrednosti od 109 miliona dinara. Kupovinom ovog objekta opština Čajetina je upotpunila ponudu za pojedince i sportske ekipe iz Srbije ali i inostranstva koje su Zlatibor izabrali za mesto svojih takmičarskih priprema.

 

  • Puno radosti,osmeha i veselja i neka Vam se ostvari svaka želja, srećne nastupajuće Novogodišnje i Božićne praznike, želi Vam PUMIL DOO.

  • Veterinarska stanica Božetići od srca svima želi u Novoj Godini mnogo zdravlja,sreće, uspeha, ljubavi i radosti,ispunjen svaki dan, ostvarenje svih isčekivanja, čežnji velikih i malih želja, osmesima ozarena lica, mnogo smeha pre svega.

  • Neka Vam Nova Godina bude bolja od svih predhodnih, uradite stvari koje ste želeli, ali niste za njih imali vremena.Ružna sećanja zamenite prijatnim, uživajte u svom poslu isto kao i u toplini svog doma.Srećne praznike, želi Vam studio lepote IRMA.

  • Godina stara živi od uspomena, a nova od isčekivanja,neka Vam zdravlje postane trajnost, a snovi stvarnost, neka Vas ljubav u srcu greje I neka Vam se ipune sve želje.Mušterijama,poslovnim saradnicima I svim građanima Nove Varoši srećnu Novu Godinu I Božić,žele mesara I klanica BRAĆA VASILIC  i kafanica BOEM – Nova Varoš.

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 060 685 24 24

    Izdajem nenamešten stan ul. Majora Ilića Branoševac. telefon:060 685 24 24

Dijagnostički centar Dr Lune
Zlatarski biseri
Beotel net
ES Komerc
Pumil
Pankomerc