loader
Vitorog

Visok sneg i smetovi prave probleme u selima Novovaroške opštine

Sneg koji neprestalno pada na područiju opštine Nova Varoš, pravi probleme sa selima naše opštine, prema recima predsednika Radosava Vasiljevića odsecena su sela Miševići, Bukovik,Tisovica,Jasenovačko Trudovo,Božetičko Trudovo, pravac prema Vodenoj poljani i deo sela Jasenovo ispod Murtenice, predsednik se nada da će se problem rešiti u najkraćem mogućem roku,te da će sva sela do nedelje biti prohodna.

‚‚Za sada srećom nemamo problema sa bolesnim ljudima u selima koja su neprohodna, trudimo se da im u najkraćem mogućem roku izadjemo u susret, ukoliko bude bilo potrebe za intervencijama lekarske ili veterinarske pomoći‚‚ – ističe Vasiljević, i dodaje da je problem sa snadbevanjem električnom energijom koji je juče nastao uspešno rešen i sada celo područije opštine Nova Varoš ima nesmetano snadbevanje električnom energijom.

Vasiljević je posebnu zahvalnost izrazio samom vrhu naše države, koji su kako on kaže odmah po saznanju za problem koji nas je zadesio ponudili pomoć. ,,.Mi ćemo pokušati da se izborimo sami sa problemom koji nas je zadesio, ukoliko dodje do potrebe za većom pomoći potrazićemo je od vlade i vojske‚‚ – dodaje Vasiljević

Opština koja je prva u našoj zemlji proglasila vandredno stanje nema otežanog snadbevanja sa osnovnim životnim namirnicama.

 

,,U palnu imamo da danas izvršimo čišćenje ulice Svetog Save kao i svih ulica drugog prioriteta i puteva u mesnim zajednicama naše opštine. – ističe Dejan Grbić i dodaje da je najteže u mesnoj zajednici Negbina,odnosno Burađa i Božetići, gde pored truda meštana da mehanizacijom pročiste puteve mora da se ukljuci i teška mehanizacija, koja je danas poslata na teren.

Zlatarpress.rs

Foto: Zlatarpress.rs

  • Srećnu Novu 2019. Godinu i Božić, želi Vam KMD trgovina.

  • U Novoj godini dosta je želja, spojite želje i mogućnosti, srećnu Novu Godinu i Božic, želi Vam ELMOND.

  • Srećnu Novu 2019. Godinu i Božic, želi Vam zanatska radnja PANONIJA Kokin Brod.

  • Svim građanima i poslovnim partnerima srećnu Novu Godinu i Božić, želi Rezervat UVAC doo.

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 060 685 24 24

    Izdajem nenamešten stan ul. Majora Ilića Branoševac. telefon:060 685 24 24

Pumil
Dijagnostički centar Dr Lune
Pankomerc
Beotel net
Zlatarski biseri
ES Komerc