loader
Vitorog

Proglašena vanredna situacija u celoj opštini

Zbog nevolja koje su izazvale obilne snežne padavine u Novoj Varoši proglašena je vanredna situacija na celoj teritoriji opštine, saznaje portal “PP Media”.

– U novovaroškom kraju proteklih dana palo je novih pola metra snega. Najveće probleme putarima međutim pravi jak vetar koji na usecima i prevojima pravi smetove visoke i preko dva metra. Nakon sednice Štaba, zbog rizika i pretnji od novonastale meterološke situacije doneta je odluka da se proglasi vanredna situacija na celoj teritoriji opštine – kazao je za prijepoljski portal “PP Media” rukovodilac opštinskog Odeljenja zaduženog za održavanje puteva Dejan Grbić.

On je naveo i da vremenska prognoza ne ide na ruku putarima te da se očekuju nove količine snežnih padavina i to u gradu do 20 centimetara i na planinama do pola metra.

Izvor: PP Media

Foto: zlatarpress.rs

  • Srećan Božic i sve najlepše u Novoj 2019. Godini,želi Vam butik MADONA i JELA DB.

  • Tajna je u mirisu i ukusu, srećne Novogodišnje i Božićne praznike, želi Vam pržionica kafe TAJNA – Nova Varoš.

  • I u 2019 godini, svakog jutra započnite dan, uz prijatne trenutke provedene na pravom mestu, srecnu Novu godinu i Božić, želi Vam kafe bar FONTANA.

  • Srećne novogodišnje i Božićne praznike svojim gostima, saradnicima i svim sugrađanima čestitaju SLOŽNA BRAĆA i hotel ZLATARSKI BISER –Nova Varoš.

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 060 685 24 24

    Izdajem nenamešten stan ul. Majora Ilića Branoševac. telefon:060 685 24 24

ES Komerc
Pankomerc
Dijagnostički centar Dr Lune
Pumil
Beotel net
Zlatarski biseri