loader
Vitorog

Ski staza ,,Zlatar 1’’ počinje sa radom 1. februara

Ski sezona na Zlataru je u punom jeku, za posetioce radi samo staza ,,Zlatar 2’’, koju opslužuje ski lift sidro.Iz skijališta ,,Zlatar’’ najavljuju  da će staza ,,Zlatar 1’’ početi sa radom za drugu polovinu školskog raspusta. Da je tako potvrdio nam je i sef skijalista ,,Zlatar’’ Salih Turkmanović.

 

“Na stazi koju opslužuje Sidro imamo oko 40 cm utabanog snega, radno vreme žičare sidro je od 10 do 15 časova,cena ski pasa za decu iznosi 750,00 dinara, dok je za odrasle 1000,00 dinara” - istakao je Salih Turkmanovic, i dodao da su u toku pripreme za puštanje staze četvorosednice, planirano je da staza počne sa radom za drugu polovinu školskog raspusta od 1.februara.

Na pitanje da li na stazi ima dovoljno prirodnog snega ili se vrši i veštačko osnežavanje kao i to da li će se na maloj stazi sidro organizovati noćno skijanje, Salih dodaje ,,Na stazi nema dovoljno  prirodnog snega, mora da se vrši i veštacko osnežavanje.U slučaju zainteresovanisti,mi smo raspoloženi da organizujemo noćno skijanje, tačne termine bi naknadno odredili u zavisnosti od skijaša’’.

 

  • Sa Vama i uz Vas i u 2019. godini  brzo,sigurno i uvek na vreme,srećne Novogodišnje i Božićne praznike, želi Vam brza pošta AKS.      

  • U krugu prijatelja provedite Novu Godinu i Božić, ljubav, mir, sreću i zdravlje, želi Vam Vaš KRUG.

  • Kafana NJEGOŠ Komarani, čestita Novu Godinu i Božić svojim gostima i svim građanima Nove Varoši.

  • U Novoj godini dosta je želja, spojite želje i mogućnosti, srećnu Novu Godinu i Božic, želi Vam ELMOND.

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 060 685 24 24

    Izdajem nenamešten stan ul. Majora Ilića Branoševac. telefon:060 685 24 24

Beotel net
Dijagnostički centar Dr Lune
Pumil
Zlatarski biseri
ES Komerc
Pankomerc