loader
Vitorog

Vlasnici stambenih objekata obavezni da uklanjaju sneg

Kako opštinska uprava Nova Varoš obaveštava stambene jedinice, vlasnike individualnih i poslovnih objekata u obavezi su  da izvrše uklanjanje snega i leda sa krovova svojih objekata, sa trotoara oko objekta, na ulazima u objekte i isti ne bacati na kolovoz ulice već lagerovati na gomilice na trotoaru koje će se odvoziti vozilima JKP "3. Septembar" Nova Varoš. 

Usled povećanog rizika od padova zbog poledice i snega na kolovozu i trotoarima kao i zbog snega i ledenica na krovovima stnbenih i poslovnih objekata, pozvani su građani na povećanu obazrivost prilikom kretanja kako ne bi došlo do neželjenih posledica, a vozači na veći oprez za volanom i da brzinu kretanja prilagode uslovima puta, a naročito radi povećanja bezbednosti dece u saobraćaju jer su škole počele sa radom 09.01.2019. godine, nakon raspusta za novogodišnje i božićne praznike.

Izvor i foto: Zlatarpress.rs

  • I u 2019. godini kupujte na pravom mestu,u novoj godini, želimo Vam mir,ljubav,zdravlje i sreću.Srećna Nova Godina i Božić, želi Vam Bio Shop MB  - Uvek sveže i posebno biranio.

  • Za hranu bez mane i u praznične dane,za uspešnu, plodnu i godinu rodnu, srećnu 2019 godinu i Božićne praznike, želi Vam ŽITARICA – Magistralni put Nova Varoš.

  • Srećan Božic i sve najlepše u Novoj 2019. Godini,želi Vam butik MADONA i JELA DB.

  • Da Vaši koraci budu primećeni i u 2019. godini, i originalni i pravi i maksimalno dobri i da budu odani Maxu i Kobri, srećne Novogodišnje i Božićne praznike, žele Vam KOBRA sport i MAX sport Užice.

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 060 685 24 24

    Izdajem nenamešten stan ul. Majora Ilića Branoševac. telefon:060 685 24 24

Pankomerc
ES Komerc
Dijagnostički centar Dr Lune
Beotel net
Zlatarski biseri
Pumil