loader
Vitorog
spasi Život

Tvojih pet minuta, nečiji život ceo!

Crveni krst Nova Varoš u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Užica , organizuje  četvrtu redovnu akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Doma kulture, dana 27. decembra 2018. godine (četvrtak) u vremenu od 09 do 15 časova.

 Crveni krst Nova Varoš poziva sve plemenite, humane i ljude dobre volje i one koji to žele da postanu,  da se odazovu u što većem broju na akciju dobrovoljnog davanja krvi i pomognu našim sugrađanima i svim ljudima čiji životi zavise od njihove pomoći.

 

Važno je da znamo: „Krv treba da čeka pacijenta, pacijent nema vremena da čeka krv“!

Zlatarpress

Foto: Topličke Vesti

  • Puno radosti,osmeha i veselja i neka Vam se ostvari svaka želja, srećne nastupajuće Novogodišnje i Božićne praznike, želi Vam PUMIL DOO.

  • Godina stara živi od uspomena, a nova od isčekivanja,neka Vam zdravlje postane trajnost, a snovi stvarnost, neka Vas ljubav u srcu greje I neka Vam se ipune sve želje.Mušterijama,poslovnim saradnicima I svim građanima Nove Varoši srećnu Novu Godinu I Božić,žele mesara I klanica BRAĆA VASILIC  i kafanica BOEM – Nova Varoš.

  • Godina stara živi od uspomena, a nova od isčekivanja,neka Vam zdravlje postane trajnost, a snovi stvarnost, neka Vas ljubav u srcu greje I neka Vam se ipune sve želje.Mušterijama,poslovnim saradnicima I svim građanima Nove Varoši srećnu Novu Godinu I Božić,žele mesara I klanica BRAĆA VASILIC I kafanica BOEM – Nova Varoš.

  • Pravo mesto za novi početak, srećnu Novu Godinu i Božić, želi Vam restoran DIKO - ,,Znam kome verujem‚‚.

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 060 685 24 24

    Izdajem nenamešten stan ul. Majora Ilića Branoševac. telefon:060 685 24 24

Dijagnostički centar Dr Lune
Pumil
Zlatarski biseri
Pankomerc
Beotel net
ES Komerc