loader
Vitorog
Novogodišnje kićenje NV 2018-2019

Juče počelo novogodišnje kićenje grada

 

- Postavljanje novogodišnje dekoracije počelo je juče i trajaće do 10. decembra, rekao je za Radio Zlatar, Dejan Grbić, rukovodilac Odeljenja za investicije opštinske uprave Nova Varoš.
Ove godine pored starog nakita naš grad osvežiće i novi ukrasi koji su poručeni. Za novogodišnju dekoraciju, kupovinu novog nakita, Opština Nova Varoš izdvojila je 600 000 dinara, dok je Turistička Organizacija "Zlatar" izdvojila 500 000 dinara.
 
Prema rečima Dejana Grbića,  u planu je i kićenje Turističke zone "Zlatar" tačnije od Milanovca do hotela "Panorama", razdelno ostrvo kod Lipe, kružni tok kod autobuske stanice, jelke ispred zgrada Opštine, Elektrodistribucije, kod Salona na glavnoj raskrsnici, kao i Trg vojvode Petra Bojovića. 
 
Posao novogodišnjeg kićenja novogodišnjih ukrasa dobila je firma "Elmond".
 
Radnici te firme su juče kitili bandere u gradu, tačnije u ulici Svetog Save, dok će jelke i objekte početi sa kićenjem kada stigne poručeni nakit.
 
Zlatarpress.rs

 

 

  • Srećnu i uspešnu 2019. Godinu, želi Vam apoteka KRŠENKOVIĆ.

  • Godina stara živi od uspomena, a nova od isčekivanja,neka Vam zdravlje postane trajnost, a snovi stvarnost, neka Vas ljubav u srcu greje I neka Vam se ipune sve želje.Mušterijama,poslovnim saradnicima I svim građanima Nove Varoši srećnu Novu Godinu I Božić,žele mesara I klanica BRAĆA VASILIC  i kafanica BOEM – Nova Varoš.

  • Srećnu Novu 2019. Godinu i Božic, želi Vam zanatska radnja PANONIJA Kokin Brod.

  • Želimo Vam Srećnu Novu Godinu i Božić, želi Vam veterinarska stanica DIMI VET.

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 060 685 24 24

    Izdajem nenamešten stan ul. Majora Ilića Branoševac. telefon:060 685 24 24

ES Komerc
Pankomerc
Zlatarski biseri
Beotel net
Dijagnostički centar Dr Lune
Pumil