loader
Beotel net
Draževići, Nova Varoš

Oprez u vožnji zbog magle i poledice

U prvim popodnevnim časovima može se očekivati veći broj vozila, najviše na prilaznim putevima većih gradskih sredina kako se završava vikend, saopštiio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

 Zbog najavljenih viših temperatura očekuje se otapanja snega u planinskim predelima, što uslovljava mestimično mokre kolovoze koji se vrlo lako, ponovo, sa prvim večernjim satima mogu pretvoriti u opasne deonice zbog poledice, jer se temeparatura spušta ispod nule, navodi AMŠ i dodaje da oscilacije temperature donose još jednu opasnost u vožnji, a to su odroni.

Ovo je takođe period kada magla i sumaglica smanjuju vidljivost i utiču na bezbedno odvijanje saobraćaja.

Do 3. decembra u periodu od 07.00 do 15.00 na Oblilaznici oko Beograda, na deonici od petlje "Bubanj potok" (Кružni put) do petlje "Ostružnica" (Ostružnički most), izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza. Za vreme radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 5. decembra nastavljaju se radovi na nosećim čeličnim portalima na Pančevačkom mostu, koji će se izvoditi u pokretu, u periodu od 19.00 do 07.00 časova. U zoni radova biće zauzeta jedna saobraćajna traka.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza trenutno nema dužih zadržavanja do 30 minuta.

Zadržavanja za teretna vozila, na izlazu iz zemlje, na prelazu Кelebija su oko 90 minuta.

Izvor:Beta

 

Etno selo Ilić

Dijagnostički centar Dr Lune

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so' - /opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so: undefined symbol: igbinary_serialize

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: