loader
Vitorog
Javor, Nova Varoš

Savetovanje mladih poljoprivrednika na Zlatiboru

Osnovni ciljevi Savetovanja su da mladi saznaju kako da povećaju efikasnost u proizvodnji, uvedu inovacije, budu informisani o novim tržišnim prilikama.
Savetovanje obuhvata i istraživanje stanja i prilika u ruralnim područjima među mladim, upoznavanje sa ostalim mladim poljoprivrednicima, mogućnost konsultacija sa predavačima i članovima MMPS i razvijanje preduzetničkog duha.

Ciljna Grupa:

* Poljoprivrednici (već ostvarene poljoprivrednike, početnike sa malo ili bez iskustva)

* Mladi (Učenici srednjih usmerenih škola, studenti)
Savetovanje se sastoji iz dva dela. Tokom prvog dela, mladih poljoprivrednici i agronomi će kroz predavanja i radionice koje će držati stručnjaci iz poljoprivrednog sektora Srbije saznati o aktuelnostima, mogućnostima i inovacijama u poljoprivrednom poslovanju. Drugi deo Savetovanja rezervisan je za predstavljanje kompanija. Na ovom događaju mladi poljoprivrednici i agronomi moći će da se sretnu sasa predstavnicima kompanija i da saznaju više o njihovom poslovanju i uspehu.

Ovu manifestaciju organizuje Mreža mladih poljoprivrednika Srbije u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Poljoprivrednim fakultetom u Beogradu. 

Izvor:zlatiborpress.rs

 

Ovaj tekst je deo projekta AKTUELNOSTI IZ LOKALNIH SAMOUPRAVA“sufinansiran sredstvima grada Čajetine za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2018.godini.

 

Etno selo Ilić

Mali oglasi

  • 060 685 24 24

    Izdajem nenamešten stan ul. Majora Ilića Branoševac. telefon:060 685 24 24

Beotel net
Dijagnostički centar Dr Lune
Pankomerc
Zlatarski biseri
ES Komerc